Mamky prosim vcera ma trosku prefuklo a dnes citim ze hlava nos mam trosku plny a trosku jedlo...co mozem si dat ak kojim
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/sto...
Vhodne pre tehotne a dojciace. Pouzivala som. Celkom dobre funguje
Neviem ako u teba ale mne toto ide do kaslu, sadne na pluca a idem vykaslat dušu. Pokial vyberiem atb, je to ok. Inak sa to hrozne dlho ťahá.
Ja beriem Seractil, tiez ako brufen ale momentalne aj 1600 denne. Mam preopatrnu dr. Pokial ty budes mat ozaj len nadchu a hrdlo, ta rob ako pise tanyan. A na hrdlo je aj kurkumovy caj super 🙂 Skore uzdravenie.
Normálne som si celý čas dojčenia dávala na hrdlo Glimbax sprej, keď som potrebovala a do nosa Muconasal. Na bolesť hlavy Paralen. Prvý krát, keď som sa potrebovala preliečiť, mal syn nejaké 2-3 mesiace a pediater mi toto schválil.
Vsetko, co chces uzivat, si nahadz sem a uvidis. https://www.e-lactancia.org/
Ja uzivam vsetko ako normalne cca od pol roka babatka.
Ja mam osvedcene kloktanie slanou vodou tri krat do dna, do dvoch dni mi bolest prejde(ak to nie je angina) a vyplach konvickou, tiez tri krat do dna, a si fit,’pokial je to obycajna viroza
@tanyan
@beata_k
@svetlonos
@thoughtfulweirdo
@nevenka
A moze sa nakazit dieta odomna ?
Alebo mu dat nieco preventivne aby sa nenakazilo ???
Samozrejme, ze sa moze nakazit. Neviem o nicom takom preventivnom. Vitaminy, ale neviem ake stare dietatko mas.
@beata_k 10m
Tak dojcenie je protektivne, davas mu protilatky. Ja som davala takto starsim detickam aj lactoferin (Lactoferin Pure od Medveda, vysypala som tobolku) do kase, lipozomalny C vitamin tekuty.
10 m toho vela nemoze. Probiotika, vit D a C. Ale ako vyssie pise, v materskom mlieku mas toho dost. Su tam protilatky, vitaminy.
@tanyan miesto glimbaxu mi dala stopkasel angin ex ze to je pre tehotne a dojciace tak snad mi to pomoze a aj ten aspectan sprej a brufen som nepytala dufam ze mi yie 2 veci pomozu 🙂
Brufen je dobré mať doma aj pre prípad, že by sa ti upchal mliekovod a stúpla by ti kvôli tomu teplota, nakoľko nielen znižuje teplotu a pomáha proti bolesti, ale má aj protizápalové účinky.
Čo ti zvyčajne zaberá v takomto stave? Stačí len skontrolovať či sú niektoré zložky tvojich štandardných postupov pri dojčení zakázané...
Ja si napríklad dávam Brufen (môže sa aj pri dojčení - krátkodobo, max 3x400mg za deň), Aspecton sprej do nosa, Glimbax sprej na hrdlo. Nič z toho nie je zakázané.