Dojčím a vypadávajú mi vlasy

kvetinka1405
14. jún 2018

Maminky mam 4 mesačného syna ktorého kojím a začali mi strašne vypadavat vlasy viete mi doporučiť nejaké vitamíny ktoré vám pomohli

marion09
14. jún 2018

@kvetinka1405 Donna hair forte

jennyf88
14. jún 2018

Ja mam rovnaký problém aj bez dojčenia 😕 v lekárni mi odporučili vitamín Biotin a Parusan... tak som zvedavá, ci to pomôže. Bojím sa, ze o chvílu budem uz plešatá 😂

kahanikova
14. jún 2018

Mne pomohol obyčajný zinok 🙂 a dosť viditeľne už po týždni.. mala som strach si vlasy aj umývať lebo vždy som vytiahla doslova pramene vlasov

dzanka123
15. jún 2018

Revalid jednoznacne top👍mne velmi pomohol

marion09
15. jún 2018

@jennyf88
@kahanikova
@dzanka123 to tiez pomaha ale dojciace zeny by to nemali uzivat

zuzina316
15. jún 2018

Mne padali asi pred 2 mesiacmi. Ale nekojim ani nie som po pôrode. Kamarátka lekárnička mi odporučila Biosil. Je lacný ale ale ma dobrý pomer vitaminov. Lekarka mi odporúčala Neocapil. Toto mi pomohlo.

klodyka76
15. jún 2018

Nejaký čas po pôrode je normálne, že viac padajú vlasy pretože počas tehotenstva zase vypadávajú menej. Mne dosť začali padať asi pred pol rokom a to má krpec 6 rokov 🙂 .....a dosť mi pomohol šampon Parusan. ......skúšala som rôzne prípravky, ale ten šampon mi pomohol najviac.

dzanka123
15. jún 2018

@marion09 ahaa😕tak to som nevedela

kahanikova
15. jún 2018

@marion09 ja kojím a zinok užívam normálne to je len doplnok vlastne niečo čo prijmame aj zo stravy čiže mu to neublíži

miselkat
15. jún 2018

Mne prestali padat sedem mesiacov po porode. Kupovala som len vlasove vody z drogerie, co najmenej som cesala, nezehla som ich. Treba vydrzat.

lenkatt2
15. jún 2018

Vždy cca 3 mesiace po pôrode výrazne začnú padať vlasy, je to az strašidelné, vlasy su vsade 😕je to ale bežné a časom sa to upraví

mata223
17. jún 2018

je to bezne ze po porode padaju ale kym sa to zastavi alebo napravi noze trvat a zostat na hlave tri vlasy ako sa vravi😉 necakala by som na nahodu viem o com hovorim vlasna skusenost kym sa cakala a skusala prisla som o veeeeela vlasou 😨 ale viem ti poradit😇 ak chces napis mi ip dakujem

silvia92
28. júl 2018

Nepomôže nic. Chce to len čas