Dojčiace maminky, ako sa obliekate?

glee
4. jan 2012

Som cerstva mamicka a caka nas tento mesiac oslava a riesim, co obliect... Moja otazka znie, ci mozem nosit aj klasicke podprsenky s kosticami, ked dojcim? Lebo tie podprsenky na dojcenie su sice prakticke, ale hoc co si na nu obliect nemozem.

ludka140281
10. jan 2012

ja som nosila hocijake,len nech su pohodlne...kludne aj vystuzene(aspon nik neuvidi ak ti potecie mliecko) 😀 ..tak oblec co ti je pohodlne,kludne,neuskodis si 😉

akjerdna
10. jan 2012

Keď sme išli na svadbu a kojila som tak som si obliekla normálnu vystuženú podprsenku. Mliečko my vytieklo ale bolo dobré, že to nebolo vidieť. Tak na také "jednorázové" použitie je to v pohode. Ale keď som skúšala používať túto podprsenku denne, veľmi sa mi to neosvedčilo. Takže každý deň riešim čo si na dojčiacu podprsenku obliecť 🙂. Tak si myslím, že si ju môžeš kľudne obliecť. Hlavne aby si sa cítila v svojom oblečení dobre.

albireo
11. jan 2012

ked som dojcila, nosila som skoro vyhradne podprsenky od Triumph-u.Maju slusny vyber v "materskej sekcii", podprsenky su dobre usite a dobre vyzeraju. Povedala som si,ze uz ma clovek konecne raz po porode pekne prsia, preco ich skryvat v neforemnom pradle.