Som cerstva mamicka a caka nas tento mesiac oslava a riesim, co obliect... Moja otazka znie, ci mozem nosit aj klasicke podprsenky s kosticami, ked dojcim? Lebo tie podprsenky na dojcenie su sice prakticke, ale hoc co si na nu obliect nemozem.
Keď sme išli na svadbu a kojila som tak som si obliekla normálnu vystuženú podprsenku. Mliečko my vytieklo ale bolo dobré, že to nebolo vidieť. Tak na také "jednorázové" použitie je to v pohode. Ale keď som skúšala používať túto podprsenku denne, veľmi sa mi to neosvedčilo. Takže každý deň riešim čo si na dojčiacu podprsenku obliecť 🙂. Tak si myslím, že si ju môžeš kľudne obliecť. Hlavne aby si sa cítila v svojom oblečení dobre.
ked som dojcila, nosila som skoro vyhradne podprsenky od Triumph-u.Maju slusny vyber v "materskej sekcii", podprsenky su dobre usite a dobre vyzeraju. Povedala som si,ze uz ma clovek konecne raz po porode pekne prsia, preco ich skryvat v neforemnom pradle.
ja som nosila hocijake,len nech su pohodlne...kludne aj vystuzene(aspon nik neuvidi ak ti potecie mliecko) 😀 ..tak oblec co ti je pohodlne,kludne,neuskodis si 😉