Dojčenie a vypadávanie vlasov po pôrode

2. dec 2021

Ženy ktoré z nejakých dôvodov nekojite, vypadávajú vam vlasy ? Vychádzam z toho ze kojenie= zvýšené vypadávanie vlasov. Nekojenie=nevypadávanie vlasov ?

zornicka409
2. dec 2021

Mne vypadavali prestrasne ale zacala som na radu kadernicky pouzivat sampon a balzam mon platin a uplne super za mna vlasy ako pred porodom...

autor
2. dec 2021

@zornicka409 kojili ste alebo nie ?

zornicka409
2. dec 2021

Kojila som asi 2 tyzdne a potom uz nie vlasy padali donedavna a to ma mala 7m

zdenka11081983
2. dec 2021

S kojenim to nemá nic spolocne. Su to hormony. Proste to prejde. Presla som si tym 3 krat, bolo to strasne. Nic, len vydrzat.

deimosko
2. dec 2021

@zdenka11081983 a potom sa to obnovi? Tiez sa s tym teraz trapim

alexandra2468
2. dec 2021

Nieee. To je hormonalna zalezitost. Mne vypadavali vlasy aj ked som nekojila. resp brutalne vypadavanie vlasov zacalo tak 6 mesiacov po porode. Ale bolo to naozaj extremne.

elanor
2. dec 2021

to s kojim ci nekojenim nema absolutne nic spolocne. Je to hormonalne. A uplne normalne. A chce to iba cas. Ziadne pripravky a zazracne vitaminy nato niesu, a ani nefunguju. Iba cas.
Ako to pride, tak zase odide.

Ale tvoja uvaha a jej zavery ma uprimne rozosmiali, dakujem, ozaj som sa zchuti poriadne narehotala...

ninka1991
2. dec 2021

Mne zacali vypadavat 3-4 mesiace po porode ale ze extremne, spravili sa mi kuty....tiez som na radu kadernicky zacala pouzivat energizujuci sampon (mala som Vichy) a po par tyzdnoch zacali rast....no teraz to vyzera vtipne ako by som mala ofinu len pri okraji cela 😅😅😅

ingush616
2. dec 2021

Vlasy vypadávajú po tehotenstve, je to normálne, nie je to ovplyvnené ty ci žena koji alebo nekoji. Je to kvôli hormónom. Za pár mesiacov sa to z normalizuje. 🙂

zdenka11081983
2. dec 2021

@deimosko urcite ano, neboj sa.

autor
2. dec 2021

Baby a tým ze je to vec hormónov, pomohlo by keby nasadim po pôrode hned hormonálnu antikoncepciu?

julie19
2. dec 2021

Asi tá nepotesim ale ja som brala HAK prakticky od konca šestonedelia ( ani som nekojila) a vlasy mi aj tak začali padať vo veľkom zhruba keď mala dcéra 3 mesiace, bol to brutal vlasy boli všade... až tak že manžel vkuse vysaval po mne... prestalo to cca keď mala dcérka 9 mesiacov 🤷‍♀️ Samé od seba ... skúšala som sampony, vodicky, vitamíny, ale zabral len čas

jaghvali
4. dec 2021

Viem, že je to des, ale neboj sa. Naozaj dorastú.

ester551
17. máj 2023

@zornicka409 Sampon aj kondicioner je super, ale dovolim si tvrdit, ze este lepsie je serum proti vypadavaniu od Mon Platin, ide o 6 tyzdnovu kuru 🙂