Ženy ktoré z nejakých dôvodov nekojite, vypadávajú vam vlasy ? Vychádzam z toho ze kojenie= zvýšené vypadávanie vlasov. Nekojenie=nevypadávanie vlasov ?
@zornicka409 kojili ste alebo nie ?
Kojila som asi 2 tyzdne a potom uz nie vlasy padali donedavna a to ma mala 7m
S kojenim to nemá nic spolocne. Su to hormony. Proste to prejde. Presla som si tym 3 krat, bolo to strasne. Nic, len vydrzat.
@zdenka11081983 a potom sa to obnovi? Tiez sa s tym teraz trapim
Nieee. To je hormonalna zalezitost. Mne vypadavali vlasy aj ked som nekojila. resp brutalne vypadavanie vlasov zacalo tak 6 mesiacov po porode. Ale bolo to naozaj extremne.
to s kojim ci nekojenim nema absolutne nic spolocne. Je to hormonalne. A uplne normalne. A chce to iba cas. Ziadne pripravky a zazracne vitaminy nato niesu, a ani nefunguju. Iba cas.
Ako to pride, tak zase odide.
Ale tvoja uvaha a jej zavery ma uprimne rozosmiali, dakujem, ozaj som sa zchuti poriadne narehotala...
Mne zacali vypadavat 3-4 mesiace po porode ale ze extremne, spravili sa mi kuty....tiez som na radu kadernicky zacala pouzivat energizujuci sampon (mala som Vichy) a po par tyzdnoch zacali rast....no teraz to vyzera vtipne ako by som mala ofinu len pri okraji cela 😅😅😅
Vlasy vypadávajú po tehotenstve, je to normálne, nie je to ovplyvnené ty ci žena koji alebo nekoji. Je to kvôli hormónom. Za pár mesiacov sa to z normalizuje. 🙂
@deimosko urcite ano, neboj sa.
Baby a tým ze je to vec hormónov, pomohlo by keby nasadim po pôrode hned hormonálnu antikoncepciu?
Asi tá nepotesim ale ja som brala HAK prakticky od konca šestonedelia ( ani som nekojila) a vlasy mi aj tak začali padať vo veľkom zhruba keď mala dcéra 3 mesiace, bol to brutal vlasy boli všade... až tak že manžel vkuse vysaval po mne... prestalo to cca keď mala dcérka 9 mesiacov 🤷♀️ Samé od seba ... skúšala som sampony, vodicky, vitamíny, ale zabral len čas
Viem, že je to des, ale neboj sa. Naozaj dorastú.
@zornicka409 Sampon aj kondicioner je super, ale dovolim si tvrdit, ze este lepsie je serum proti vypadavaniu od Mon Platin, ide o 6 tyzdnovu kuru 🙂
Mne vypadavali prestrasne ale zacala som na radu kadernicky pouzivat sampon a balzam mon platin a uplne super za mna vlasy ako pred porodom...