Ahojte,
vedeli by ste mi pls poradit nejake tabletky proti padaniu vlasov? Dojcim a uz som skoro plesata :( Diky
Podľa mňa je to nedostatkom živín... Všetko ide do dojčenia. Mne sa to deje, keď mám málo železa. Švagriná poradila Lopúchová vodu, neverila som ale do týždňa to pomohlo. 😊 Padajú menej. Na jeseň mi celkovo padá viac vlasov... Ale odkedy si na hlavu dávam tu vodu, tak fakt o polovicu menej... Mám to z Teta drogérie a stojí to cca 1,40e.
@ivangeline po porode padaju vlasy viac aj tym co nekoja. Je to normalne Lebo v teho vdaka hormonom sa ich vypadavanie zniži. A potom par mesiacov po porode Proste vypadavaju.S kojenim to fakt nic nema.
@miadi pri malom mi tak nepadlo (dojčila dom krátko), pri malej padajú veľmi.. 🤷 ale píšem, že u mňa je to železom. Všetko, čo mám ide do dojčenia a potom ten zvyšok je tak biedny, že láske na vlasy. 😅 Zajtra idem konečne do lekárne. 😂
viem, ze to nie je dojcenim, ale hormonmi. dojcenie som spomenula kvoli tomu, ze nie vsetky tabletky je vhodne pri dojceni uzivat.
To Neni kojenim je to normalne a same to prejde .