Dojčenie a antidepresíva

sju81
15. máj 2014

ma s tym niekto skusenost? odporucil vam lekar AD aj pocas dojcenia alebo radsej na cas vysadit? na mamila sk citam, ze pre babatko je horsie nedojcenie ako dojcenie s AD.. nechce sa mi verit... dakujem!!

saska.t
15. máj 2014

@sju81 preco sa ti to nechce verit? oni konzultuju s lekarmi,len tak si to z prsta nevycucli... 😉

zuzkamacken
15. máj 2014

@saska.t mamila mi pride ako "dojcenie za kazdu cenu".. preto! 😖

yollanda
15. máj 2014

@sju81 ja uzivam AD a kojim.

meluela
15. máj 2014

@sju81
pozrela by som si na www.adcc.sk konkretny liek ci jeho alternativy a tam "PIL - informacie pre lekara" by mali byt blizsie info k prestupu latok do mlieka a nakolko su otestovane ucinky na dojcene deti ktore su latke vystavene. Pripadne konzultovat s viacerymi lekarmi ...

sju81
autor
15. máj 2014

@zuzkamacken no..zuzkmakcen to vystihla.. vsetko v duchu kojenie je v hlave.. co nie je vzdy celkom pravdive..

sju81
autor
15. máj 2014

@saska.t no..zuzkmakcen to vystihla.. vsetko v duchu kojenie je v hlave.. co nie je vzdy celkom pravdive..

saska.t
15. máj 2014

@zuzkamacken to ale nie je dojcenie za kazdu cenu,este raz konzultuju s lekarmi a to je podstatna informacia,keby vsetky zeny sveta co podstupuju urcitu liecbu nemohli popritom dojcit,tak su vsetky deti sveta na UM,ja som jedla cez 2 mes. hydrokortizon a sme obe tu a mala sa nadalej dojci...a nie som za dojcenie za kazdu cenu...

saska.t
15. máj 2014

@sju81 ak si presvedcena o Tom,ze to nechces,alebo je to nespravne,tak to nerob,je to predsa len a len tvoje rozhodnutie,k tomu nepotrebujes ani stranky Mamily

kikuleenka
15. máj 2014

Ano, su aj AD predpisovane aj pocas dojcenia 🙂

standu
15. máj 2014

@sju81 kamaratka uziva a dojci. neviem presne ake lieky berie, zije v dansku, cize to nie je militaristickom postoji mamily 🙂

sju81
autor
15. máj 2014

@saska.t ved ano.. vdaka za nazor. skor som za dojcenie bez liekov.. urcite nie je liek ako liek.. ja len taky maly prieskum pred konzultaciou s odbornikom..

ushuaia
15. máj 2014

@sju81 lekar by ti nepredpisal nieco co by poskodilo babatko...ked mas stale pochybnosti, chod znova k lekarovi a prediskutuj to s nim, on ti na tvoje otazky odpovie ako cerpat info z netu...pre tvoj pokoj