ma s tym niekto skusenost? odporucil vam lekar AD aj pocas dojcenia alebo radsej na cas vysadit? na mamila sk citam, ze pre babatko je horsie nedojcenie ako dojcenie s AD.. nechce sa mi verit... dakujem!!
@saska.t mamila mi pride ako "dojcenie za kazdu cenu".. preto! 😖
@sju81
pozrela by som si na www.adcc.sk konkretny liek ci jeho alternativy a tam "PIL - informacie pre lekara" by mali byt blizsie info k prestupu latok do mlieka a nakolko su otestovane ucinky na dojcene deti ktore su latke vystavene. Pripadne konzultovat s viacerymi lekarmi ...
@zuzkamacken no..zuzkmakcen to vystihla.. vsetko v duchu kojenie je v hlave.. co nie je vzdy celkom pravdive..
@zuzkamacken to ale nie je dojcenie za kazdu cenu,este raz konzultuju s lekarmi a to je podstatna informacia,keby vsetky zeny sveta co podstupuju urcitu liecbu nemohli popritom dojcit,tak su vsetky deti sveta na UM,ja som jedla cez 2 mes. hydrokortizon a sme obe tu a mala sa nadalej dojci...a nie som za dojcenie za kazdu cenu...
Ano, su aj AD predpisovane aj pocas dojcenia 🙂
@sju81 preco sa ti to nechce verit? oni konzultuju s lekarmi,len tak si to z prsta nevycucli... 😉