včera mi nasadili dočasny zubný mostik kym sa mi zahoji rana po extrakcii a totalne mi vadi a tlači ma snad všade
bojim sa vobec niečo kusnuť kedže to su predne zuby
zubarka mi povidala ze to bude chvilu trvať kym si zvyknem tak mam otazku kolko vam trvalo kym sme si zvykli a tiez ste mali prve dni taky divny pocit ze vas to vsade tlaci a vadi ?
@roja01 mam proste taky divny pocit v ustach medze som 3 mesiace bola bez predtych zubov a teraz mi nasadili zatial len docasne tak ako chapem je to nieco nove po 3 mesiacoch ale teda uvidim ako to bude behom vikendu a ak sa to do pondelka nezlepsi zavolam si tam dakujem 🙂
@eliskadavidova dočasný mostík som mala 3x, tiež na predných zuboch a nikdy ma nikde netlačil ani som necítila žiadny diskomfort. Späť k zubárke a nech netara, že na to si treba zvyknúť. A pozor na kusanie s ním aby si si ho nezlomila lebo aj to sa mi stalo 🙄
@nikpa dakujem v pondelok tam hned nabehnem
Jedna vec je zvyknut si a druha vec je, ak niekde velmi tlaci. Pokial ani po 3 dnoch to nebude lepsie, isla by som naspat, aby mi ho trocha upravili. Najlepsie je vsak ked je moznost ist priamo k zubnemu technikovi, ktory na mieste urobi potrebne upravy.