dobrý deň,
prosím vás viete mi poradiť nejakého odborníka ,ktorý je skutočne zubárom dobrým na svojom mieste v žiline, prípadne okolí ?a ktorý si za to nepýta 60 € za plombu ?mám tri kazy a potrebujem si ich nutne dať dokopy.plus jeden nerv vytiahnuť zo zuba,lebo mi hnisá. ale čo obvolávam bud nechcú brať, alebo sú strašne drahí a ja už nechcem platiť 50 € za plombu jednu...
budem vdačná za akékolvek tipy na zubára...len nech je to človek, čo nerobí až tak strašne bolestivo a je ochotný a dobrý odborník, a čo nemá jednanie ako s handrou.
dakujem ! lebo som už naozaj zufala.
http://www.dentoma.sk/ toto je ono, mrkni si to, ale ja si myslim, ze oni sa ti sukromnici budu vsetci pohybovat cenovo priblizne rovnako. To uz asi jedine statny zubar a cierne plomby. Lebo co som kade tade nedavno pozerala cenniky, to mas vsade za jedno
Odporucam MUDr. Jonekovu. Je odbornicka na mieste. Ale lacna nie je. Ak ti vsak zalezi na kvalitnej zubarskej praci a slusnom pristupe - toto je volba.
@zuzanavocka ja si fakt nemozem dovoliť 50-70 € za jednu plombu, potrebujem min momentálne štyri a to je pre mna nepredstaviteľna suma dať za zuby...ja som už mala istu pani sukromničku zo žiliny a dodrbala mi tak zuby, a ešte mala otrasný prístup hoci som jej platila 60 € že viac to nebudem dávať absolútne, som sa rozhodla. nie každý sukromník má ľudský pristup.
@mima283 práveže nemôžem si dovoliť mať drahú zubárku, potrebujem lacnú max do 30 € za plombu, ja ich potrebujem viac a nemám peniaze nazvyš.len si potrebujem dať vyvrtať tie kazy, aby mi nezhnili. mam to už dlho tie kazy, dlhé roky.potrebujem s tým dačo robiť.
preto hľadám lacnejšieho zubára a dobrého..normálneho proste..odborníka
@marietuska jasne ja chapem je to strasna palka, ale neviem ci sa ti nieco zadari ☹ vraj aj v teplicke bola dobra a mala dobre ceny, lepsie ako toto, ale neviem ci tam este je. Drzim palce pri hladani. A ano niektori su vyslovene neprijemne svine 😁 aj ked im za to clovek plati take prachy...
mudr. moravčik a spol. skus im zavolat, ja tam chodim uz niekolko rokov a som spokojna a cenovo je dostupny ako hladas...
@marietuska Aj MUDr.Čulman - perfektný odborník a nenecháš tam "majland". 😉
@marietuska Skús MUDr. Jitka Petrovická (budova ŽILPO). Ja ju mám roky a som maximálne spokojná. A za plombu doplácam do 15 eur. Len neviem, či berie..
@mariankaa je aj dobra odbornicka a ma aj prijemny pristup ? v zilpe ma nechcu brat , vraj tam vobec nepatrim podla obvodaka:( je statna predpokladam ....bolestivo robi ci ?
lebo som zazila Berešíkovu v ziline pri ktorej mi slzy samovolne liali ,co mi tak strasne bolestivo robila zuby, a mala som potom jednu češku v cechach ,ktora mi robila zuby a to ma skoro vobec nebolelo...
@evittam a ten sidli kde ?a kolko dam za to ?je naozaj dobry odbornik ?
@marietuska No podla mna je odbornicka na svojom mieste. Ma moderne vybavenie, je precizna, vobec sa u nej necaka. Na pol hodinku len jeden pacient. U mojej byvalej zubarky na 8:00 objednanych 5 ludi 😕 Je sukromna.. Ale ma zmluvy s poistovnami. A ci robi bolestivo... Niektori zubari davaju injekcie uz ako samozrejnost. Ona nie, ale keby si si vypytala, urcite nie je problem. Ja to nevyuzivam. Ked vrta citim, ale da sa to prezit.. Teraz mi aj umrtvovala zub, vyplnala kanaliky, korienky. Bola som 4x s jednym zubom a platila som 32,40 eur. Plus rtg..
Cena stale zavisi od typu zubu a velkosti plomby - neda sa porovnavat rezak s jednym korenom a stolicka so styrmi korenmi, predsa len, je to o dost viac prace aj materialu 🙂
@marietuska http://lekar.pluska.sk/22628/mddr-ladislav-culm...
Perfektný odborník, prístup, všetko. Prebral ordináciu po zatiaľ najlepšom odborníkovi v ZA - MUDr.Baďurovi. 😉 Presné ceny ti nepoviem, nakoľko už cca 5 rokov chodím len na preventívky a dentálnu hygienu - ale viem, že partner platil za plombu okolo 20Eur, dentálna 20Eur - pokiaľ si jeho pacient.
@evittam dakujem krásne...za odporučanie...
@mariankaa uvidím,či ma vezme...skusim sa popytat, ale v zilpe ma moc nechcu brať.
nemyslim ze bolestivo, ci injekcie, ale napríklad aj pri injekcii som mala zubarku,co ma bolelo, co hnusne vrtala takym otrasnym vrtakom, a druha co mi robila bez injekcie tak ma vobec nebolelo preto zavisi aj ake tie vrtacky pouziva..a tak ...a nech nejedna so mnou ako s handrou ....bez slova, sadne a vykona ukon co ani neviemo robí, to sa mi nepáčia takí, ja mam stres a panicku hrozu zo zubarov...preto sa pytam....
moravčík ma nechcel zobrať a ani ta jitka petrovicka, vraj tam nepatrím a nie som akutny stav ..ze nech si hladam inde..
neviete aky je doktor turjaník ?ako zubár ?lebo mi ho odporučili, ze mozem skusiť stastie unho .
a je prosím vás v ziline vobec nejaky zubar, čo robí laserom ?a nie vrtačkou? mam z toho vaze panicky strach
Na zubarovi sa vo vacsine pripadov neoplati setrit, aj ked viem, ze nie kazdy si moze dovolit sukromnika. Ja osobne chodim do http://www.medhouse.sk/ , je tam lekar, ktory je z Egypta, taky mlady ale odbornik, hovori len po anglicky, ale sestricka vsetko preklada. Cenovo vychadza podla typu vyplne - dvojploskova je za 45 a trojploskova za 55 vratane anestezie (ta je vzdy v cene). Nemozem na neho zleho slova povedat, je strasne rychly, a nikdy ma nic nebolelo vdaka injekcii, vsetky zuby mi super spravil. Musela by si si najprv ale dat vstupnu prehliadku za 20eur, cim by si sa stala ich pacientkou.
skusila som toho čulmana na priamu platbu.@evittam dúfam, že budem spokojna, o tyzden ma objednal..:( je to stary ci mlady doktor ?aku ma sestricku ? da sa s nim normalne aj porozprávať najprv ?
@marietuska Urcite budes spokojna. Ako som uz pisala-je to odbornik,perfektny zubar a aj co sa tyka pristupu k pacientom. Normalne komunikuje. Je mlady-do 40. Sestricka tiez fajn.😉
Nie je pravda a uz vobec nemam pocit,ze ak zaplatim niekomu za to iste o 30-50Eur,tak na sebe setrim lebo inemu odbornikovi dam 20-niektori zubari a lekari su "nenazrani" a nevedia co by uz pytali a este dostanu aj od poistovne. Preventivka je plne hradena poistovnou-pekne okradaju pacientov.....
MUDr. Trpiš Stanislav 🙂
@marietuska viem,že si tuto diskusiu zakladala uz davno ale prosim ako si bola s čulmanom spokojna a cenovo bol aky? Ďakujem za odpoveď
Mňa by tiež zaujimal vysledok... ci je p.čulman ok,ci vlastne este berie ...
Zvažujem zmenu zubara :(
Odporúčam medhouse a Dr. Amgad Taha
Culmana neodporucam, mam s nim zle skusenosti.
@dahra Ahoj. No bola som asi 4x kvôli jednému zubu, ktorý som myslela, že mi vytrhne a nakoniec mi drží už 3 roky a bez problémov. Najskôr mi ho umŕtvila, povyťahovala korienky, vyplnila dajakými umelými náhradami korienkov a domodelovala celý zub. Mikroskop nepoužívala, myslím, že ho ani nemá.
@skyahiah prosím vas v medhouse kedsi date vstupnú prehliadku on vas najskôr poslal na dentalnu hygienu? Viem ze tam maju hygienicku neviete aka je ? Ci to bolí ten kameň ked odstraňuje alebo používa nieco na utlmenie? Ďakujem
@superholka77 áno, pošle vás na dentálnu hygienu ak to stav vyžaduje. Dentálna hygienicka je veľmi šikovná, ja som bola veľmi spokojná (a to som bola už u troch rôznych).
Dobra zubarka je v budove ako je detska pohotovost pri nemocnici, ale neviem ako sa vola 😩 ma ju priatel a ten si pochvaluje, ale bude zrejme aj dost draha. Skusim pohladat to meno a mozes si niekde pozriet cennik