Ahojte kočky, prosím Vás pekne chcela by som Vás poprosiť o pomoc pri výbere dobrého psychiatra.
Momentálne mám síce psychiatričku, ale v ambulancii býva raz do týždňa, niekedy ani to nie. Liečim sa štyri mesiace na panickú poruchu. Psychiatrička má teraz zlomenú nohu a nevedno kedy bude opäť v práci, keďže okrem iného je treba po zlomenine aj rehabilitovať a podobne nuž a mne treba veľa vecí prekonzultovať.
Hľadám niekoho naozaj výborného v tomto odbore v Žiline. Našla som MUDr. Hanzelovú,Kucharovú a Rosivalovú. prípadne viete mi naozaj niekoho odporučiť, kto vie aj vypočuť, netlačí zbytočne do človeka príliš veľa liekov ak si to stav nevyžaduje a pomôže?
Ďakujem za každú radu.
@mm103 tvoje príznaky skor sedia na tetaniu,ak ti nerobili test,daj si urobiť-EMG vyšetrenie sa to vola.
@natali2103 áno mam urobené vyšla mi tetania.. ale psychiatricka zhodnotila že je to pp... pride mi to už ako to isté..😊
Rivotril som brala na zaciatku liecby aj ja, potom uz nie. Tiez beriem 20mg.
Citim sa dobre, akurat ked sa mi doktorka snazila vysadit lieky tak sa mi to vsetko vratilo (ataky,strach,neklud) tak mi nasadila naspat 20mg kazdy den. Ako mam take dni sem tam, ze citim taky neklud v sebe, ale vzdy to potom prejde.
@linaya tak to je super čiže fungujes ako predtým...Ja beriem tých dvadsať a teraz som mala po tom ataku neklud tak som si dala to rivo...dr mi nerobí má zlomenú nohu bohvie dokedy bude mimo a preto kukam po niekom inom...mne sa podarilo pred siedmimi rokmi vysadiť a to som mala oveľa viac liekov... neboj určite to zvládneme aj teraz...je to však veľmi nepríjemné
Skus Kollara ,je velmi prijemny do telefonu a jeho pristup na pacienta to len potvrdzuje.Ale platis si u neho z vlasneho vrecka a musis cakat na termin 1 mesiac.
@mm103 drzim ti palce pri liecbe, ja sa na PP liecim uz 2,5 roka 😒