Dobrý gynekológ Žilina a okolie

majka4555
14. dec 2018

Ahojte prosím viete mi niekto poradiť dobrého gynekológa v Žiline, ale aj taký, ktorý berie nové pacientky (hartel a paučin, karismá už majú plno..) som vďačná za každú radu. Ďakujem

janinque
14. dec 2018

ja som to riesila minuly tyzden, zobral ma Durmis, oslovila som ho na zaklade dobrych referencii. Sestricka ma nechcela vziat, tak som pisala email a objednal ma na buduci tyzden.

alantroj
14. dec 2018

ja chodim ku Kyškovi a nedam nanho dopustit. Ma ambulanciu spolus Oravcovou, treba ist tie dni kedy ma on ordinacne. Inak ma priamo u seba vsetky pristroje, sono 4D, dokonca pasy ked si tehotna. Je to laskavy clovek

evittam
14. dec 2018

Kyska je super, odporucam aj Lániho.

ellieellie
15. dec 2018

@alantroj Škoda, že Kyška už neberie pacientky ☹ Tiež som počula naňho chvály.

lenka2813
15. dec 2018

Ja som odišla asi pred 3 rokmi od Karisnej ku Kyškovi a nedám na neho dopustiť. Nedá sa to ani trochu porovnať, či už prístup, objednávanie...treba skúsiť, kamošku ešte zobral cca pred dvoma mesiacmi. 😉

alantroj
15. dec 2018

@ellieellie kamosku v sept zobral.

ellieellie
16. dec 2018

@lenka2813
@alantroj A išli osobne, neviete? Ja som tam volala a sestrička mi cez telefón povedala, že už neberú (koncom októbra).

lenka2813
19. dec 2018

@ellieellie toto som sa konkretne pytala ja, ci by ju este nevzali 😅..ale ked som si ja zhanala, tak som bola za tou sestrickou osobne, presvedcit ju 😂

laura1009
Autor odpoveď zmazal
Zobraz