Milé mamičky, prosím hladam dobrého gynekológa v ružinove, vrakuňi. s ktorým ste spokojné, dobrého odborníka
Baby prosim poradte mi dobreho gynekologa v BA v ruzinove s tou mojou som neni spokojna
@majdulienka. odporucam Mudr.Milly Ruzinov
@majdulienka a chces zenu ci muza? ja mam velmi dobreho gynekologa ked ma pozdravi a usmeje sa vzdy zo mna vsetko opadne taky ten prvotny strach vies co myslim nie
Ja mam tiez super gynekologa a dnes mi oznamil super novinku 🙂
@maja2005 v ružinove 🙂 doktor Milly 🙂 som s ním veľmi spokojná milý človek a má aj dobré vybavenie 🙂
@ivana_t určite chlapa ale milého nemám dobré skúsenosti s doktormi tak mam z nich strach
@maja2005 ja mám tiez doktora Millyho a on je v ružinovskej poliklinike 🙂 @majdulienka
@kvetka589 a nevies ci doktor Milly chodi aj k porodom?
@zanet63 ja som sa ho to pýtala hned ako mi povedal ze som tehotna ale ze nie kvoli pracovnej vytazenosti nechodi
@kvetka589 skoda no nevadi ja mam sice svojho doktora ale pocula som ze uz pojde do dochodku tak rozmyslam ze uz teraz prestupim k Milymu
@zanet63 aj mne to trosku bolo luto ale som rada ze som jeho pacientka lebo je to mily doktor a dobrý odborník
Baby co chodite k Millymu neviete ci robi aj 4D sono aj iným pacientkám okrem jeho???? Kamoska chce ist na 4D sono kvoli vrodeným chorobam ale nevie ku komu
@erika161 áno robí aj iným pacientkám ale neviem aké ma vtedy ceny 🙂
@erika161 u Millyho morfologický ultrazvuk - vyšetrenie morfológie plodu v 20. týždni gravidity 50€ baby bola som tam pred týždňom tak som sa pýtala 🙂
@ivana_t aj ja som uz u Millyho a zatial som spokojna 🙂
@zanet63 ved Milly je super 🙂 vysvteli vsetko aj poradi a tak ja som u neho velmi spokoja 🙂
ok čítala som na neho recenziu a teda nič moc, neplánujeme už deti, chcem len dobrého gynekologa kde nebudem musieť čakať večnosť.
@maja2005 a kde si ich čitala? ja k nemu chodim a nemozem na neho povedat krive slovo
ja k nemu tiez chodim sice len chvilu ale som spokojna
na stránke doktor, tam sú skoro všetci lekári a celkové recenzie
@maja2005 tak to si pozriem lebo ja o nom citam len a len pozitiva
@zanet63 tak to som rada on je fakt mily clovek 🙂
@ivana_t to áno 🙂 a má aj dobre vybavenie u gynekologa co som chodila pred tym som dlho cakala a nemal ani sono a tam som cakala aj vyse hodiny kym som sa dostala na rad
@zanet63 no moj mal sono ale bol dost arogantny a nikdy mi ani nevysvetlil co sa deje a preto som odisla k millymu a dokoca ho mam aj blizsie 🙂
@hena6 ja uz ked som bola s malou tehotna som chodila k nemu, mam to sice dalej, takze musim cestovat ale nevadi mi to pretoze mam istotu ze ma prezrie a nic nezanedba
@maja2005 odporúčam dr. Orosa. Je to súkromný lekár.