Milé mamičky , babičky , žienky 🙂
Viete mi poradiť nejakého dobrého obvodného gynekológa v Prešove ?
Každý názor , skúsenosť sem 🙂
Ďakujem 😎
Ja som chodila k par zenam a skoncila som u Frankovskeho vo vojenskej nemocnici a konecne som spokojna. Inak, zeny su hrozne necitlive pizdy a hlavne naladove. Uz by som zenu nechcela.
viem, ze ma vela 🙂 , to si uz musis sama zvazit, je to velmi individualne, mne to za to stoji, mam to k nemu 100 km a som spokojna, verim, ze najdes, co ti vyhovuje
Dr. Smolko na sidlisku 3. v pohode 🙂
@damijanka no zatial som potrebovala len klasicke prehliadky a preventivu takze nejako velmi posudzovat nemozem, kedze neislo o nic pri com by trebalo obzvlast odbornost 🙂 mykozu si viem diagnostikovat aj sama 😀 no prostredie fajn, pristup tiez fajn , sestricka tiez 🙂 a v tej istej ordinacii pracuju aj dalsi dr. gyn, takze si vies vybrat 🙂 no a ked tam nie je, tak nemusis bezat na zastup na druhy koniec mesta. To je vyhoda velka 🙂
@damijanka Ano, prve tehotenstvo som mala zlozite a osud to zariadil, ze som skoncila v Presove...pri druhom babatku som si uz nevedela predstavit, ze by sa o nas mal starat niekto iny a tak som sa s nim spojila, bolo to prave v case ked zacinal v ambulancii, takze som si prelozila aj kartu, pre nas je to uz rodinny priatel 🙂
Ja som maximálne spokojná s Mudr. Danielom Olejárom, úžasne mi pomohol pri oboch tehu, pre mňa je to človek s veľkým srdiečkom a skvelým prístupom k pacientke