Dobrý gynekológ v Prešove

damijanka
16. jún 2016

Milé mamičky , babičky , žienky 🙂
Viete mi poradiť nejakého dobrého obvodného gynekológa v Prešove ?
Každý názor , skúsenosť sem 🙂
Ďakujem 😎

danieli
16. jún 2016

Ja som maximálne spokojná s Mudr. Danielom Olejárom, úžasne mi pomohol pri oboch tehu, pre mňa je to človek s veľkým srdiečkom a skvelým prístupom k pacientke

limetka69
17. jún 2016

Ja som chodila k par zenam a skoncila som u Frankovskeho vo vojenskej nemocnici a konecne som spokojna. Inak, zeny su hrozne necitlive pizdy a hlavne naladove. Uz by som zenu nechcela.

damijanka
autor
22. jún 2016

@danieli len on má toho strašne veľa

damijanka
autor
22. jún 2016

@limetka69 viem, ženy sú hrozné

danieli
22. jún 2016

viem, ze ma vela 🙂 , to si uz musis sama zvazit, je to velmi individualne, mne to za to stoji, mam to k nemu 100 km a som spokojna, verim, ze najdes, co ti vyhovuje

damijanka
autor
22. jún 2016

@danieli och bože tak ďaleko bývate a do PO dochádzate ?

pekkka
22. jún 2016

Dr. Smolko na sidlisku 3. v pohode 🙂

damijanka
autor
22. jún 2016

@pekkka a odborník ?

pekkka
22. jún 2016

@damijanka no zatial som potrebovala len klasicke prehliadky a preventivu takze nejako velmi posudzovat nemozem, kedze neislo o nic pri com by trebalo obzvlast odbornost 🙂 mykozu si viem diagnostikovat aj sama 😀 no prostredie fajn, pristup tiez fajn , sestricka tiez 🙂 a v tej istej ordinacii pracuju aj dalsi dr. gyn, takze si vies vybrat 🙂 no a ked tam nie je, tak nemusis bezat na zastup na druhy koniec mesta. To je vyhoda velka 🙂

danieli
22. jún 2016

@damijanka Ano, prve tehotenstvo som mala zlozite a osud to zariadil, ze som skoncila v Presove...pri druhom babatku som si uz nevedela predstavit, ze by sa o nas mal starat niekto iny a tak som sa s nim spojila, bolo to prave v case ked zacinal v ambulancii, takze som si prelozila aj kartu, pre nas je to uz rodinny priatel 🙂

damijanka
autor
23. jún 2016

@danieli jaaj tak aj preto, keď je to rodinný priateľ inak Vás berie a pozerá na Vás ....
Obe sekcie ?

damijanka
autor
23. jún 2016

@pekkka ďakujem 😎

danieli
24. jún 2016

@damijanka my sme si to tak vybudovali cez deticky, ked ma previezli do porodnice v Presove, videl ma prvykrat v zivote, nepoznali sme sa, ale z jeho pristupu mi bolo jasne, ze uz to bude len dobre, a aj bolo 🙂