Dobrý gynekológ v Bratislave - typológia HPV

lea5987
27. dec 2015

Ahojte,

nemate niekto kontakt na nejakeho dobreho gynekologa z Bratislavy? Som z petrzalky ale jasne ze moze byt aj z inej casti 🙂 Najlepsie ak by bolo u neho mozne spravit aj test na presnu typologiu HPV virusov alebo aspon na pritomnost virusov 16 a 18.

Na zaklade zlej cytologie mi bol robeny test na vysokorizokove typy HPV, no na otazku ci by sa dal spravit test aj na presne typy HPV mi bolo od mojej gynekologicky povedane ze to nie je potrebne a ze sa take testy ani nevykonavaju avsak ja som uz mala prestudovane ze niekde taketo testy robia. Chapala by som, ak by sa v jej ambulancii nerobili, ale to mi mohla povedat namiesto tvrdenia ze sa nerobia vobec.

Po zisteni pritomnosti na vysokorizokove HPV virusy som sa jej zase opytala na moznost zistit typologiu virusov no ona ma zase odbila, ukazala mi papierik z laboratoria ze "tieto mate" ja pozeram, vidim asi zo 10 typov cela vystrasena sa pytam ci to mam akoze vsetky no ona sa namiesto odpovede zacala smiat. Neskor som si vsimla ze to bol bezny test na zistenie pritomnosti niektoreho z vysokorizokovych typov HPV a preto tam boli vypisane vsetky cize to znamena ze mozem mat len jeden ale aj viac typov.

Skratka niesom s nou vobec spokojna, taktiez mi prehliadla polyp na maternici, prsniky na preventivnej prehliadke nevysetruje, na ultrazvuk tiez neposiela (a to som ho este nikdy robeny nemala). Bola mi bola pridelena nakolko ta ku ktorej som chodila predtym uz prestala ordinovat. No a teraz ked sa u mna zistili vsetky tieto gynekologicke problemy by som sa rada porozhliadla po nejakej inej 🙂

Dakujem velmi pekne za odpovede a sorry ak bol prispevok moc dlhy 😀

laskonka22
27. dec 2015
Používateľ laskonka22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od laskonka22.

MUDr. Miroslav Smolik , skvely clovek, lekar, poznam ho osobne 🙂

alien2603
10. dec 2018

@lea5987 Mňa by zaujímalo, ku komu si v Petržalke chodila? Dik za info.