Dobrý gastroenterológ v Trenčíne

jaruska6
3. jún 2015

Ahojte kočky cca pred rokom sme sa prisťahovali do Trenčína, avšak ešte stále sa tu zorientovávam.Poraďte mi prosím dobrého gastroenterológa, odborník s ľudským prístupom, pokiaľ máte osobné skúsenosti sem s nimi, prípadne nejaké kontakty, ako sa objednať..... Ďakujem.

denisahlavkova
15. mar 2016

Mna by to tiez zaujimalo. Jaruska, nasla si nejakeho? Najlepsie ku ktoremu sa da dostat cim skor.. Ja som objednana, ale az za mesiac, co je dost dlha doba :((

lubiss
16. mar 2016

V Trencine takého nenajdete :DDDD jediny myslim ze doktor Hlista ci ako sa vola v nemocnici ale ten Vas aj tak posle k Ayazimu, proste neberie...pokial chcete ludsky pristup chodte do NmnV k doktorovi šorfovi..alebo Piešťany stačí pogooglit recenzie

jaruska6
autor
17. mar 2016

@denisahlavkova Ahoj v TN ma nevedel nikto zobrať skôr ako o 2 mesiace, chodím do NM k MUDr.Černokovi do Marmedico polikliniky.Je celkom fajn, aj vyšetrenia sa snaží porobiť.V areáli polikliniky je aj laboratórium, , kde si vieš počkať na výsledky. Objednať sa môžeš na t.č. 032/3214114

denisahlavkova
18. mar 2016

@jaruska6 dakujem pekne 🙂

heavenblue
27. feb 2019

Ayzi

heavenblue
27. feb 2019

Dievcence, aky je ten Ayzi doktor? Nenasla som na nete recenzie. Mam horsi sluch, bojim sa ze mu nebudem rozumiet.

matuskovamama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz