Ahojte kočky cca pred rokom sme sa prisťahovali do Trenčína, avšak ešte stále sa tu zorientovávam.Poraďte mi prosím dobrého gastroenterológa, odborník s ľudským prístupom, pokiaľ máte osobné skúsenosti sem s nimi, prípadne nejaké kontakty, ako sa objednať..... Ďakujem.
V Trencine takého nenajdete :DDDD jediny myslim ze doktor Hlista ci ako sa vola v nemocnici ale ten Vas aj tak posle k Ayazimu, proste neberie...pokial chcete ludsky pristup chodte do NmnV k doktorovi šorfovi..alebo Piešťany stačí pogooglit recenzie
@denisahlavkova Ahoj v TN ma nevedel nikto zobrať skôr ako o 2 mesiace, chodím do NM k MUDr.Černokovi do Marmedico polikliniky.Je celkom fajn, aj vyšetrenia sa snaží porobiť.V areáli polikliniky je aj laboratórium, , kde si vieš počkať na výsledky. Objednať sa môžeš na t.č. 032/3214114
@jaruska6 dakujem pekne 🙂
Ayzi
Dievcence, aky je ten Ayzi doktor? Nenasla som na nete recenzie. Mam horsi sluch, bojim sa ze mu nebudem rozumiet.
Mna by to tiez zaujimalo. Jaruska, nasla si nejakeho? Najlepsie ku ktoremu sa da dostat cim skor.. Ja som objednana, ale az za mesiac, co je dost dlha doba :((