Poprosím o radu, nakoľko nie som spokojná so svojím gastroenterológom a chcela by som si dať urobiť komplexné gastro vyšetrenie, chcem poprosiť o názor na centrum Thalion a Assiduo v BA. Bývam síce vyše 100 km od BA, ale pokiaľ by to stálo za to, vyskúšala by som niektoré centrum.. ďakujem za názory
Ja som pacientka Assidua a som velmi spokojna. Prostredie, pristup, komunikacia, odbornost....
Ja chodim k Bubanovi a nadmieru spokojna. V Thalione som bola pred par rokmi a doktor co ma vysetroval mi povedal, ze bolesti brucha mam z prace a z nervou, vobec si nevsimol, ze mam nefunkcne zvierace zaludka a kyselina mi vyteka von
Ja tiež bežne chodím k MUDr. Bubánovi a som veľmi spokojná.
@tanika ja som na liekoch, teraz hladame tie spravne. Uz mi nefunguje spodny zvierac zaludka, horny ako kedy. Pazerak sa flaka. Takze lieky na predpis. Kinito, je to hlavne na krce. Ma to pretravit jedlo, aby hned neprepadlo zaludkom, Na kyselonu esoxx one. Hned po jedle, hodinu nejest nepit
Zdravím, chcela by som sa spýtat kam presne chodíte k pánovy doktorovy, pretože mne našlo na internete 3 rôzne adresi. Je jasné že 3 ambulancie nemôže stíhať, takže by som vás chcela poprosiť o adresu. Dakujem
chodim uz niekolko rokov do thalionu a odporucam
@loginexistuje dobry den. ku ktoremu dr. v thalione chodite? dakujem
@orchidea100 Mudr. Kadlubiakova, kolono a pod mi robi Mudr Cierny
ahojte, prosim vas ako ste spokojni v assiduo? Myslim cast gastro, su lekari v pohode? Plati sa za gastroskopiu alebo to preplaca poistovna? Surne zhanam gastro lekara, ale neda sa mi nikam dovolat a nechcem ist k nejakemu masiarovi,ale radsej k niekomu overenemu. dakujem 🙂
Bola som dnes v Thalione na SIBO teste. Jediné, čo bolo milé bola sestrička vykonávajúca SIBO test - milá a rýchla. Avšak prístup personálu recepcie bol katastrofálny. Čakáreň nie je dimenzovaná pre toľko ľudí a počas 3 hodinového testu nebolo kde sedieť. Jediná voľná stolička bola v rohu, v ktorom bol umiestnený germicídny žiarič, ktorý bol zapnutý. Tento žiarič som mala od hlavy cca. 20 centrimetrov. Nohy som nemala kam dať, lebo mi zavadzala kovová konštrukcia žiariča. Keď som sa ozvala, "zavolali" na mňa majiteľa - pána doktora. Ten sa ohradil, že má vnúčatá a že aj on chce ostať zdravý a že im sa to osvedčilo...áno, žiarič je typu "uzavretý" a smie byť zapnutý aj keď sú tam ľudia. Avšak nie som si istá, či niekdo ráta s tým, že do 2 metrov od neho sedia viacerí pacienti. Celá komunikácia s majiteľom nebola vľúdna, čomu sa ani nedivím. Čudné mi bolo už pri vstupe, že stále dávajú podpisovať čestné prehlásenie ako za COVIDu, že potvrdzujete, že ste neboli v zahraničí, že ste neboli v styku s nakazeným.Halóoo, je 2024 a trošičku vy a vaše pracovné postupy zaspali...Návštevu tohto centra v žiadnom prípade neodporúčam, nemáte pocit, že ste v súkromnom zariadení, kde si pacienta vážia (nehovoriac o tom, že platiaceho...).
Ja som bola v Assidduo a som bola spokojná. Mne tam robili kolonoskopiu.