Baby prosím tie ktoré máte skúsenosť s ochorením COVID. Do koľkých dní sa vám vrátil čuch a chuť ?Ďakujem
Mne po týždni a pol
10 dní
mne sa zacal vracat po par dnoch,a le neikedy mam pocit, ze citim vone, ci pachy menej intenzivne. dnes sme striekali v drogerke osviezovace, skusali sme vonu a ja som ich takmer necitila. no vonavku doma citim.
@lenkafer to som aj ja zvedavá,kedy sa mi vráti.dúfam,že čoskoro a nie ze nikdy...lebo takto fungovať,je hrozné.
Mne po 2 tyždnoch 🙂
Už aby to očkovanie bolo to sa neda takto zit
@lenkafer mne po 3 dnoch..citala som ze dost pomaha brat Bkomplex forte..ja som ho tiez zacala brat ked som stratila chut a o 3 dni som uz citila mrkvovu stavu..predtym absolutne nic 😊
@kawasakier6n b komplex forte ktore je ich viac
Po 2 mesiacoch mam cuch tak na 30-50%
@dubro ja som mala kašeľ, hlavne veľkú dychavicnost ťažko sa mi rozprávalo som sa zadychavala pri tom akoby som peso vyšla na 12 poschodie, po celý čas som cítila tazobu ha hrudi, to bolo do toho týždňa, horúčky som mala len 3 dní, na tu stratu chuti b komplex ako bolo vyššie spomínané mi zabaralo skoda že som nezačala brat skôr ale až neskôr, nejak som tomu už ani neverila
@lenkafer už to tu bolo xy krát, je to individuálne.....niekomu po 3-4dňoch, niekomu po 2týždňoch a niekomu sa nevrátil ani po mesiacoch...dokonca sa predpokladá že u prípadov kde sa nevrátil ani za pár mesiacov to môže byť trvalé.....sú ľudia čo mali Covid v prvej vlne a stále sú bez čuchu, prípadne sa im vrátil len čiastočne.....