Ahojte, u nás doma prebieha hádka ohľadom toho kolko dni platí atg test… na internete som našla len staré info.
Neviete mi poslať link k tomu kde sú dĺžky platnosti testov lebo nás uvidíte asi čoskoro v krimi na JOJ 🤣🙏🏻
“Dĺžka platnosti negatívneho atg testu” a podobe hesla som hľadala 😐
Tam kde chodim na poradne ja vyzaduju max. 24 hodinovy atg test. PCR moze byt 72. Neviem ci je platnost urcena vyhlaskou alebo si kazde zariadenie/lekar moze urcit aky casovy usek akceptuje.
Zalezi od dr. Stretla som sa ze jeden chcel 24 h jeden 48 h a jeden dokonca vyžadoval iba PCR. Treba sa informovať u konkretneho dr ako to ma nastavene on
Teraz si každý určuje svoje vlastné pravidlá. Moja zubárka potrebovala max 24 hodín starý, dcérin zubár nepotreboval žiadny...
@tanyan dakujem 🙂
Toto je inak riadne mimo ako si urcuju kolko ma byt test platny, ked raz je ag test platny 48h, ako si mozu rozkazat 24h?
K dr 24 hodín
Neviete ako je to na detských Kramároch ?
Ja som bola na ag teste a vysledok mi prisiel do covid pasu, platil mi 48 hodin.
Podotýkam, testovať sa idem kvôli behačkám po doktoroch keďže ro vyžadujú… nestretla som sa s pozitívnym a nemam ani ziadne príznaky