ahojte prosím viete mi dakto poradiť za aký čas sa dostanem zo železničnej zastávky v Liptovskom Mikuláši do Nemocnice? Dakujem za info :D
30 min pešo? či mhd?
je tam aj iná nemocnica?
No zo železničnej stanice do nemocnice v Palúdzke je to peso určite minimálne 20 - 25 minút. MHD netuším, ako tam chodí.
Či tam je aj iná nemocnica, to tiež neviem.
Dakujem za info , a ešte či je autobusová a železničná stanica vedľa seba? našlo mi mhd s autobusovej zastávky želeyničnú mi nenašlo....
@dagmarka12345 myslela som peso to toľko trvá, MHD neviem
A je tam ešte aj Poliklinika
A našiel by sa niekto kto by ma navigoval na mhd? mam hodinu na presun a ešte aj v nemocnici budem hladať neurologickú ambulanciu tak či to stihnem....
@dagmarka12345 neurologická ambulancia isto v nemocnici? Lebo jedna je ešte aj mimo nemocnice
@dagmarka12345 Železničná a autobusová sú vedľa seba, vyjdeš z vlaku a smerom doľava, hneď ju vidno. Pešo je to do nemocnice cca 20 minút. Aký spoj si našla? Pozriem, či si si našla dobre.
Pešo istotne 25-30 min.Ja byť na tvojom mieste zoberiem taxík,mám číslo na taký lacný,po meste berie 2€.Som priamo z paludzkej a sem busy idú minimálne.
@uzanka16 prosim cislo na ten taxik
@ibrunova pojdem kuk ci mi pojde nejaka mhd a ak nic nepojde pojdem taxikom 😀 dakujem krasne za info
@nerya mala by byt v nemocnici teda dufam 😀
@dagmarka12345 fun taxi 0908 710 710.aj na stanici sú taxíky ale veľmi drahé.
@uzanka16 dakujem velmi pekne
@dagmarka12345 a do akej neurologickej ambulancie ste objednaná aký lekar
@uzanka16 dakujem krasne , za 2 eurka sme sa tam dopravili uplne v klidku vsetko postihali 😀
@dagmarka12345 neni zač som rada
@dagmarka12345 myslím že tak cca 30min možno viac ak máš na mysli Nemocnicu v Paludzkej