Dlhšiu dobu mám psychické problémy, úzkosti, paniku a depresie

21. nov 2022

Ahojte
Píšem sem lebo nemám komu sa vyrozprávať, už dlhšiu dobu mam psychické problémy, úzkosti,paniku depresie už mám termín u psychiatra len som sa chcela vyžalovat niekomu . Momentálne riešim svoj zdravotný stav chodím po doktoroch ,mam problém s trávením zo žalúdkom a to mi tiež pridáva na psychiku .Mam panický strach ze mi je niečo vážne že zomriem a deti ostanú bez mamy ,zobudím sa ráno len plačem je mi zle ,snažím sa ale nemám žiadnu podporu od nikoho ,všetci sa zomna smejú že čo robím zo seba a tak . V partnerovi nenachádzam žiadnu podporu nič ani len pekne slovko, podobne aj ostatnými veď to je jasne ze všetci sa starajú o seba nikomu to nezazlievam každý má problémy ,nemám ani kamarátku je mi veľmi smutno. Obvodná mi dala nejaké lieky kým pôjdem k psychiatrovi trosku pomáhajú ale tiež nechcem byť závislá na nich dám si jednu denne. Niekedy ma chytí taky strach ze nemôžem dýchať cítim že každú chvíľu skolabujem ale potom to prejde snažím sa ukludnit. Furt sa sledujem ze ako mi bije srdce, či nemám niekde hrčku, prečo som tak schudla, prečo namna každý kašle, je toho veľa, môj partner tomu nemôžem povedať nič lebo ma považuje za blázna,on sa stará o nas ale podporu v nom nenajdem akoby som mu bola ukradnutá. Mam veľké výčitky že sa nedokážem venovať deťom, neviem sa snimi pohrať nič nedokážem sa ukludnit stále mam zlé myšlienky potom len plačem až mi je potom na zvracanie potom, stále sa cítim sama.Ďakujem že aspoň tu som zo seba mohla dostat týmto dlhým a nudnym textom

shee11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. nov 2022

@shee11 myslela som ze som jedina 😞 myslíš ze by trosku povzbudila aj mna?

shee11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. nov 2022

@shee11 ďakujem ti pekne

shee11
21. nov 2022

Drzim palce. Liečbou sa urcite zlepší aj to neustale sebapozorovanie a obavy. Nebude to takto navždy, neboj sa. Ber to ako veľmi velmi blbe obdobie.

autor
22. nov 2022

@shee11 Je to ťažké, ale snažím sa hlavne prekonať strach skoro zo všetkého. Ty si to prekonala ? Ako sa máš?

shee11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1fifinka1
23. nov 2022

Bola som na tom podobne, už je to lepšie.

saska00
5. apr 2023

Môžem správu ako si na tom dnes ?