Dobrý deň. Mám už dlhší čas bolest v ľavom boku. Hlavne ma bolia lave rebra na dotyk, je to velmi neprijemne. Su to ostré bolesti take chvíľkové. Neviem uz z coho to moze byt. Uz to trva niekolko mesiacov na striedacku a nikto mi s tým zatial nepomohol.
Nema niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem
Chrbtica
@sofia1979 BOK moze boliet z chrbtice? dakujem mna to taha na pravo
Myslim ze by to mohla byt chrbtica, no uz sa obavam aj kadejakých diagnoz. Ale citim na dotyk bolesť v tych rebrach, hlavne v tom jednom, akoby som okolo mala nejaky zapal alebo neviem to opisat. Take citlivé to je okolo. Ci nejaký nerv akebo sval alebo co to moze byt.
Bojim sa ci pankreas ale to by asi nebolelo uplne v boku. Tam ma to boli ako je obrazok a cely ten bok no najviac tam naspodku.
mna presne na tom mieste teraz picha na pravo. ale presne tam zvykne niekedy aj na lavo.
No mna to niekedy bolí aj na pravo..vzdy v oblasti tych rebier. Uz som z toho na nervy.
toto mam aj ja posledny dobu. nie casto. dnes ma to asi 30minut bolelo pichalo, a stolicu ma normalnu crevo to asi neni
@bublinka1426 ja som bola na gastro, mam alergiu na mlieko a histamin.
Ale toto mi pride skor take ine ako od zaludka. Taka divna tahava, pichlava bolest. A neprijemna.
Cez den sem tam pichne, zaboli. Strasne ma to obmedzuje uz.
mna to boli tak posledny mesiac nie kazdy den
Pojdem zajtra k doktorke lebo ma to nebavi uz. Par dní dobre a potom zase a takto dookola.
daj vediet som zvedava
ja mam problemy aj s driekovou chrbticou
@bublinka1426 napisem zajtra. No aj ja. Mna boli aj driekova aj hrudna. Tak či to súvisí s tymto ze to nejako vystreluje do tych bokov a rebier.
Popytam sa zajtra a ozvem sa.
moc dakujem. drzim palce.
@bublinka1426 tak poslali ma k ortopedovi, ten povedal ze to je vraj to je z hrudnej chrbtice. Tam ide cez rebra vela nervov. Dal mi lieky na zapal a bolest, predpisal a kazal cvičiť.
man zas picha na pravo v boku...