Dlhotrvajúci kašeľ

sandra64
2. nov 2022

Ahojte, tak prišla som si po radu, prípade ak sa aj u niekoho iného podobne niečo vyskytlo. Tak začnem tým že v auguste som dostala covid, ale medzi tým som aj fajčiť začala, pri covide žiadne príznaky kašlania som nemala, ale po cca 2 týždňoch to začalo, najprv len sem tam a potom ustúpilo, teraz kašlem vkuse a vkuse už aj vyše mesiace , niekedy vykašlavam aj hlieny, ale nie vždy, medzi tým som pravdaže aj ochorela, mala takú chrípku ale ten kašeľ ma moc trápi, bola som už aj za obvod poslala ma ku kardiologovi, bola som ním už vyšetrena a tam je všetko poriadku, hovorila že je to určite od cigariet. Prosím čo si myslíte o tom? Lebo ja som už v koncoch, pretože mi prechádzajú myšlienkami aj iné choroby, ktoré pevné dúfam že nemám.

zuzkaa1991
2. nov 2022

@sandra64 boli ste ma rgt pluc??znama mi raz hovorila ze jej znamy po covide mal ok pluca a cca 2 3 m po zacal.mat ťažkosti. Kasel atd....a nakoniec mal vodu v pľúcach

h2
2. nov 2022

@sandra64 No tak nefajči, keď ti ešte aj lekárka povedala, že to máš od cigariet. Ja fakt nechápem, ako ešte v dnešnej dobe niekto môže začať fajčiť.

jasminka22
2. nov 2022

@sandra64 mozes mat aj nejaku bakteriu alebo este plucne chlamidie sposobuju taky kasel