Ahojte 🙂 Neviem kde začať...bola som teraz chorá asi pred troma týždňami, klasika nádcha, kašeľ, jeden deň teplota. Potom som chytila zápal močových ciest, to mám dosť často, mala som nato atb, a teploty. Atb som dobrala včera. Moč už v pohode. Problémy nemám. Ale teda už asi dva týždne tie teploty mávam stále. Vždy večer zvyšená teplota okolo 37,5.. Neviem, či to môže niečo byť alebo čo. Teraz žiadne iné prejavy nemám, no ráno sa potom zobudím a ledva vstanem z postele, už som z toho vyčerpaná. akurat mám afty. Tie mám dosť často, stále sa mi opakujú, mávam aj problémy so žaludkom, o mesiac som objednaná na alergo, len neviem z čoho teraz tak dlho teploty.
@jasu90 Ja som mala teplotu skoro 2 mesiace nic som nevladala bola som stale unavena 2x som bola v nemocnici robili mi lumbalku zobrali krv na vsetky mozne vysetrenia mala som vysoke crp ale nic viac nezistili. Potom ako to prislo tak aj odislo crp mam stale zvysene ale teplotu uz nemam tak uz to neriesim
Afty su akurat tak dost, teploty mozu byt aj z toho... treba podporu imunity, vydrz na alergologiu.. zaludok ta moze kludne boliet uz aj zo stresu ako sa sledujes, z antibiotik... ked tak vitaminy, probiotika.. Bcko by som zvazila urcite, ale nie som odbornik, cize nech sa vyjadria aj iny... krv ti predpokladam brali...
@jasu90 tu to nerieš. Daj si urobiť aspoň základné krvné testy, šup k dr. S alergiou to podľa mňa súvisieť nebude. Zvýšená teplota u dospelého človeka nie je sranda 😒 Nasad probiotika, Aloe Vera , zlepší to žalúdok po ATB
@jasu90 Nechcem ťa strašiť, ale za prvé unavená budeš samozrejme z tých teplôt.
Dneska ti už lekári dávajú take ATB že to zabije všetko. 😀
Pokiaľ ti teploty skáču a proste ich napr doobeda nemáš a pooobede máš, respektíve opačne. Ak ti teploty nepresahujú cca 37,5 a nedajú sa zraziť paralenom.
Respektíve jeden deň máš a dalsí nie, tak to može byť aj prekonanými plucnymi chlamidiami.
Skus si dat spravit testy. Ako k ničomu ti to asi nepomože ale aspon budeš vedieť.
Ja som mal takto teploty asi 1,5 roka po ich prekonaní. Bolo to strasne vyčerpávajúce. Žiadna chuť do jedla, bolesti hlavy .... atd.
Samozrejme že som sa to snazil riešiť, dal som sa zavrieť na infekčné, kde ma sledovali, mal som xy krvnych testov a vsetky negativne, bol som zdravý, ale mával som teploty.
Ak chceš ešte nieco vediet možem odpovedať na súkromnej správe.
presne toto som sa bála, že nikto nepríde nato, z čoho to je...SO žaludkom som už predtým mala problém, mala som zápal žaludka pred dvoma mesiacmi, ako už je to v pohode, len aj preto ma poslali na alergologiu, ale tam idem až o mesiac, tie teploty sú len posledné dva týždne, teraz mi ešte krv nebrali, naposledy pred tými dvoma mesiacmi. Ale zájdem k lekárovi a budem si pýtať aspoň tie krvné testy. Vďaka za rady 🙂
@jasu90 podla mna, teplota moze byt, ze mas nejaky zapal v tele nadalej ... skus si dat urobit krvne testy ... inak k tym castym zapalom mocovych ciest by som ti odporucila caj alebo tabl. cistus incanus ....