Stretol sa niekto s bolesťami trvajúcimi niekoľko mesiacov? Boli ma chrbat, bolestive miesta na dotyk a taha sa to rebrami a oboma bokmi dopredu na brucho. Niekedy aj bolesti v podbrusku? ( Bolia ma najmä miesta na obrazku) Kazdy den uz asi 3 mesiace. Chodim na rehabilitacie ale nepomaha to zatiaľ.
Mam aj sibo.
Lekari hovoria ze to je z chrbtice, ale ja sa bojím, ci to nie je nieco horšie. Bolesti vyžarujú dopredu do brucha velmi intenzivne niekedy. Popod obe rebra. Rebra ma dotyk bolestivé.
Stretli ste sa s niecim takym?
@veklipo 30 rokov mam a mam sedavé zamestnanie, pracujem v kancelarii, takze presedim väčšinu dňa. Ako dlho vam trvali tie bolesti a ako vam prisli na zapal? Liecba bola potom aka? Dakujem
Mna prsia boleli asi 1/2r, kedze som cvicila, nenapadlo mi, ze je to od chrbtice. Potom ma ale 1 den strasne palilo rameno, pazucha a prsnik. Palenie ako keby som mala alergiu. Natierala som fenistilom, to samozrejme nezabralo. Fyzioterapeutka mi poradila paralen, brala som 3 dni a potom uplne vsetko ustupilo. Ani rameno, ani prsia. nic ma neboleli. Zhodnotili sme, ze to bolo skryty zapal niekde od chrbta cez biceps.
@veklipo ja cítim blokaciu v hrudnej chrbtici. Ale ze by to takto nepríjemne strieľalo az do brucha. V noci ma to neboli a ako sa zacnem hybat, tak postupne v priebehu dna boli a neboli na striedačku.
Nepíšeš vek, zamestnanie.
Z vlastnej skúsenosti a zo skúsenosti v okoli viem, ze od chrbtice vie bolieť hocičo, dokonca páliť v prsiach. Pravidelne cvičím s trénerkou, behávam 10km a aj tak sa mi niečo podobne stalo. Ja som sa strašne bála rakoviny pŕs, keďže som tam mala nález.
1/2r stresu, nakoniec bol nález benigny a prsia a hrudník po preliečení zápalu v bicepse prestali bolieť.
Mam sedavé zamestnanie.