dlhotrvajúca únava... nechuť malátnosť čo pomôže
ano bud zelezo doplnit .....mozno aj stitnu zlazu skontrolovat
U mna to bola stitna zlaza. Min polroka som chodila ako zombie.
Infuzna liecba vit.C mne pomohlo na unavu a malatnost.Pred vit C som bola aj na odbery a vsetko bolo ok.
štítna žľaza u mna ok ..... čo tak ženšen. (kq10)
lekárka ti robila krvný obraz? Lebo niekedy aj ten čo to napovie...
zelezo, magnezim, B6
@steve93 ja som s tým bola u dr., normálne som absolvovala vyšetrenie. Niekedy začiatkom marca som bola. Celú má prezrela povypytovala sa kadečo, popočúvala, vzala odbery a nič sa nenašlo. Ešte ma poslala na endokrinológiu, tak uvidíme. A odporučila mi že kľudne každý deň Cčko aj B-komplex, že oba vitamíny neuškodia, ale môžu pomôcť a prebytok vycikáš, čiže nemusíš sa báť nejakých vedľajších účinkov. Neviem či to bola jarná únava alebo čo, ale postupne to prešlo, a to som ešte na tej endokrinológii nebola, lebo sú tam dlhé čakanie termíny (termín som dostala až na koniec apríla). Každopádne čo som tým chcela povedať, ak ti nič nezaberie, kľudne s tým choď k doktorovi, nech ťa pre istotu preklepne...
@steve93 ako dlho to trvá?
@steve93 inak co sa tyka stitnej, ja som mala tiez vzdy krvne vysledky v norme, pokym som nezmenila doktorku a ta nova pri preventivke pohmatom presla stitnu a nieco sa jej nezdalo a poslala ma na sono, potom endokrinologiu .....a zistili mi autoimunitne ochorenie SZ, dedicne v zenskom rade
tak som sledovana
ale krvny obraz, co sa robi na preventivke, tam nic nevyskocilo ....aj ten podrobnejsi krvny obraz, co sa robi u endokrinologicky, ten povedal viac
skuste najskor to zelezo dopnit s vitaminom C a kys.listovou.....ak by to nepomohlo a stale by ste sa tak citili, chodte k obvodnej na preventivku podrobnu
@marci77 ste sledovaná, či aj liečená na ŠŽ?
@janulik270 krásny deň prajem 👋🏻 Ako sa dá v SR k takej infúznej terapii dostať ? Vďaka za radu.
@michellevendero ja som sa k nej dostala na alergologii hradi sa plna suma.Cenu presne neviem lebo pichali mi aj milgamu.Vit C treba absolvovat viac .Ja som.absolvoval a 5 krat.
Popripade povec obvodnemu aa ti poradi kde ist.
@steve93 skus doplniť železo 🤔