Dlhotrvajúca menštruácia

labelo
31. jan 2015

bola som u lekara na vyšetrení nakolko som dlho nedostala menzes,pichol mi agolutin,menzes prišiel za dva týždne a odvtedy už je to 13 den stale krvacam,ale dost krvacam a nevyzera,že to chce prestat,je to možné,aby to krvacalo tolko dní?inak mávam menzes max.3-4 dni

stefka33
31. jan 2015

@labelo Niečo je určite zle. Choď k lekárovi. Robila si si tehotenský test? Keď som ležala na gynde, tak spolubývajúca krvácala 2 týždne v kuse a nakoniec to bolo mimomaternicové.

labelo
autor
31. jan 2015

@stefka33 testov som robila 5 všetky neg.,aj ma vyšetroval rukou a sono ,aj mi zobral krv, tehotna nie som určite

monciky
31. jan 2015

@labelo
mne sa toto stalo po porode som si nasadila antikoncepciu, necakala som na riadny menzes a telo zblblo, krvacala som mesiac v kuse, bola som aj u doktora, bolo vsetko ok...., napokon som krvacat prestala, tabletky beriem nadalej, uvidim ci mnezes pride tak ako ma....

nutrimas
1. feb 2015

@labelo Zrejme mate rozklisanu hladinu hormonov, robili Vam hormonalny profil?
Na upravu menstr.cyklu a celkovo na harmonizaciu hladiny hormonov je velmi ucinny pupalkovy olej. Je napomocny pri vsetkych"zenskych" problemoch, Odporuca sa uzivat dlhodobo.1KL rano a vecer.Nema ziadne vedlajsie ucinky, pretoze je to cisto prirodny produkt - olej lisovany zo semien za studena:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Pomaha tiez pite caju z alchemilky a tiez aj materska kasicka.

labelo
autor
1. feb 2015

@nutrimas ano robili cakam na vysledok

darling111
30. jún 2016

Ahojte baby,
Už pár dní uvažujem,že vás všetky poprosim o radu. Od 6.6. Mám menstruaciu...dnes je 30.6. Bola som už 2x u gynekologa, ktorý mi 2x pichol injekciu na zastavenie krvácania, no nepomohlo. Prvýkrát ma pozrel ultrazvukom cez brucho, vraj všetko OK. Prvé dni menstruacie som mala neskutočne silné,krv sa zo mňa doslova liala, po 7dňoch krvácanie zoslablo, no za deň použijem asi 2vložky. Doktor povedal,že sú to hormóny a mám počkať do ďalšej menstruacie. Ale veď ja ju mám stále!!!nebral mi ani krv,ani nič...ja fakt neviem čo robiť.

nutrimas
2. júl 2016

@darling111 toto naozaj nevyzera dobre, zmente gynekologa. Z prirodnych zdrojov, ako je spomenute vyssie je napomocna alchemilka, pupalka bud vo forme oleja alebo tinktury. Avsak v kazdom pripade je potrebne spravne zdiagnostikovat Vas vas, aby ste vedeli na co sa mate konkretne zamerat.

charity
2. júl 2016

@labelo Myom? Chybajuci vitamin C? Endometrioza? Poziadaj ineho dr o vusetrenie ako samoplatkyna.