Dlhodobý problém s kurím okom.

emaemese
12. mar 2020

Ahojte. Dlhšie mám problém s kurím okom. Dávnejšie slm si to natierala Kolodium forte kedy mi to aj zmizlo... Avšak asi to nezmizlo úplne po nejakej dobe sa mi to spravilo znovu a už vyše 3 mesiacov s tým chodim a snažím sa to neriešiť. Zase som si to začala natiera Kolodiom a hádam mi to zmizne. Mali ste už niečo podobne ?(je to na nohe zospodu)

andrea_82
12. mar 2020

Mne kedysi pomohlo take jednoduche ako macat v slanej vode. Synovi som davala naplaste.

korunka1
12. mar 2020

@emaemese to bude bradavica,nie kurie oko. Kurie oko je ako otlak,robi sa zvrchu chodidla,na prstoch.Kolodium je dobre,len si musiš vylupnut aj tie korienky

anulienka26
12. mar 2020

@emaemese ja som chodila na kožné, bola som tam 9x kým mi to konečne zmizlo. Chodila som každé 3 týždne.

cuculiatko88
12. mar 2020

Aj Duo Film je nato dobry ,ja som mala este v roku 2017 a nevratilo sa mi to,klop klop

oliolijanka
12. mar 2020

Citronovu koru treba narezat na male stvorceky a namocit do octu s citronovou stavou. Dalsi den prilozit na problemove miesto a zalepit leukoplastom. Opakovat, niekolko dni. Podrobny navod najdes na nete.
Pomoze tiez obrusit zhrubnutu kozu v okoli.
Je to "zadara" a funguje 100%.

eliska105
12. mar 2020

ahoj, pokračuj v potieraní kolodiom forte 🙂 mala som niečo podobné.. jedno väčšie kurie oko, na ktoré som každý deň dávala citron nasiaknutý v octe.. nepomáhalo, tak mi teda lekárnička odporučila Kolodium, pri ktorom mi to zabralo ale som sa v tom začala babrať a tým som si to rozniesla a objavili sa mi nové maličké kurie oká naokolo, ktoré som tiež poctivo potierala 2x denne a za cca 2 týždne mi zmizlo všetko 🙂

77kacena
13. mar 2020

otestované množstvom ľudí, krásne funguje

lenull103
13. mar 2020

@emaemese neviem,či to potieranie pomôže..mne nikdy nepomohlo..chodila som aj na vypaľovanie,dr mi dokonca kázala tu kozicku navrchu davat preč a potierať takou vodičkou v lekárni rodenou..tým som si to kúrie oko rozniesla na celu pätu,mala som tam možno aj 20 malých kusov..objednala som sa na súkromnú kliniku do KE na vypaľovanie laserom..bolelo to ako sviňa,ako fakt,ani nie vypaľovanie,ale skôr tie injekcie s lokálnym umrtvenim..trvalo to pár minút..všetky do jedného mi odstránili a nevrátili sa a to som ich tam mala veľa a to hlavne veľmi zakorenené..čiže kto má dlhodobejší problém,určite odporúčam laser!

emaemese
autor
14. mar 2020

Ahojte baby. Všetkým dakujem za odpovede. Určite vyskúšam ti s tým octom a citrónovou kôrou. Akurát som si šla natierať to miesto a čo nevidiet... dve ďalšie “nádherne prekvapenia”. V pondelok si mám v plane kúpiť aj naplaste na to a skusim aj s tým.

judar
14. mar 2020

Na kurie oko bud doktor, laser a ubytok € v penazenke alebo zastaraly ucinny domaci recept - zeravy spak cigarety