Dlhodobý problém s aftami

zzuunnaa
4. apr 2024

zienky, nemali ste niektorá dlhodobé problémy s aftami? Čo Vám na ne zabralo? Nemyslím teraz nejakú vodičku priamo na aftu, ale podarilo sa Vám nájsť príčinu prečo? Alebo niečo čo ste začali robiť a afty odišli na dlho? Ďakujem.

simona92101
4. apr 2024

@zzuunnaa moze sa jedno o gastro problem

vendula13
4. apr 2024

@zzuunnaa kolegyni pomohlo pravé kolonoidne striebro

zzuunnaa
autor
4. apr 2024

@simona92101 na gastro som sledovaná, ešte má čakajú nejaké vyšetrenia ale dlho to všetko trvá :/

zzuunnaa
autor
4. apr 2024

@vendula13 a existuje aj na vnutorne použitie? Lebo našla som len take kozmetické na čistenie pleti a podobne

vendula13
4. apr 2024

@zzuunnaa https://lamond.sk/koloidne-striebro-zaklad/ kolonoidne striebro je na všetko na vonkajšie i vnútorné použitie. Pozor však na alergiu na striebro. Posielam link kde je to super popísané. Kúpiš v ktoromkoľvek bio obchode

rodinnefoto
4. apr 2024

Mne pomohlo otužovať. Afty sa mi robiť prestali. Nič iné zásadné som nezmenila, preto si myslím, že mi pomohlo otužovanie.

lenkahvh
4. apr 2024

ja som to uz tu dakde v nejakej diskusii pisala, ked som mala asi desat rokov dozadu kadejake choroby typu mononukleoza a plucne chlamydie, po troch roznych antibiotikach a vylieceni tych chlamydii mi ako pridruzeny efekt prestali afty, dovtedy som sa trapila v podstate od detstva pravidelne v roznych intervaloch

klaraj1897
4. apr 2024

môže ísť o dlhodobo neliečený zápal, asi by som to nepodceňovala a kúpila si liek Wobenzym. Je voľne dostupný a pôsobí proti všetkým zápalom, ktoré môžeš v tele mať