zienky, nemali ste niektorá dlhodobé problémy s aftami? Čo Vám na ne zabralo? Nemyslím teraz nejakú vodičku priamo na aftu, ale podarilo sa Vám nájsť príčinu prečo? Alebo niečo čo ste začali robiť a afty odišli na dlho? Ďakujem.
@simona92101 na gastro som sledovaná, ešte má čakajú nejaké vyšetrenia ale dlho to všetko trvá :/
@zzuunnaa https://lamond.sk/koloidne-striebro-zaklad/ kolonoidne striebro je na všetko na vonkajšie i vnútorné použitie. Pozor však na alergiu na striebro. Posielam link kde je to super popísané. Kúpiš v ktoromkoľvek bio obchode
Mne pomohlo otužovať. Afty sa mi robiť prestali. Nič iné zásadné som nezmenila, preto si myslím, že mi pomohlo otužovanie.
ja som to uz tu dakde v nejakej diskusii pisala, ked som mala asi desat rokov dozadu kadejake choroby typu mononukleoza a plucne chlamydie, po troch roznych antibiotikach a vylieceni tych chlamydii mi ako pridruzeny efekt prestali afty, dovtedy som sa trapila v podstate od detstva pravidelne v roznych intervaloch
môže ísť o dlhodobo neliečený zápal, asi by som to nepodceňovala a kúpila si liek Wobenzym. Je voľne dostupný a pôsobí proti všetkým zápalom, ktoré môžeš v tele mať
@zzuunnaa moze sa jedno o gastro problem