Dlhodobý kašeľ

jankaryan
7. mar 2024

Ahojte baby prosím Vás máte niektorá skúsenosti už 2 mesiace kašlem....Kašeľ je silný aj na čerstvom vzduchu priam dusivý ....Bola som aj u obvodnej hovorila mi že som mala zlateho stafyloka ale nemala som žiadne príznaky ani horúčky ani chorá som nebola nič podobne akurát som mala silnú nádchu a potom nádcha ustúpila a začala som kašľať...Lekárka mi brala krv robila stery z nosa hrdla vyšiel mi iba ten stafylokok zo sterou ...krv som mala poriadku úplne všetko ôk. ..lekárka mi dala Summamed 500 ATB 3 alebo 4 sirupy som vybrala kašlem nadalej ....potom mi lekárka hovorila že to môže byť os žalúdka že kyselina reflux že to môže robiť dala mi helicid ...ak to neprejde pôjdem na alergologiu ešte...Ale je to na nervy lebo nemôžem ani k zubárovi idem mi o to o vaše skúsenosti mali ste niektorá dlhodobý Kašeľ ..Ak áno čo bola príčina vášho kašlú?Alebo ako ste ho liečili prosím rady skúšala som aj domáce babské recepty a nič tak sa dusím nadalej ....dajte vaše skúsenosti alebo rady ďakujem 🙏

abeli040
8. mar 2024

@jankaryan Mne najprv zistili zápal priedušnice, bolo to po dvoch krabičkách antibiotík. Potom mi dali tretie, stav sa nezlepšil. Neskôr ma poslali na pľúcne, z krvi mi zistili pľúcne mykoplazmy a predpísali ďalšie ATB, ktoré konečne zabrali (Doxybene), ale aj tak sa ešte necítim celkom zdravá, mám problém s dýchaním.. Nepomohli mi sirupy na predpis..ani voľnopredajné doplnky, iba tie posledné lieky.
Suchý kašeľ som mala skoro dva mesiace, ale nepríjemný pocit v krku a problém s dýchaním pretrváva.

jankaryan
autor
14. mar 2024

@abeli040 mne napísali Omarit teda obvodná či nemám alergiu