Ahojte všetci, chcem sa opýtať, či ste mali už dlhodobo zachrypnuty hlas? Hrdlo ma nebolí, ale stále chrapcavo rozprávam, moze to byť kôli štítnej? Mám nefunkčnú,... Alebo hlasivky zapálené??? Ale ani nekaslem. Je to čudné no trvá to uz dlhšiu dobu,
Áno,môže to byť zo štítnej žľazy
Ja som to mala asi mesiac....nic mi nebolo, len som bola vkuse zachripnuta. Bola som u lekarky, nasadila mi antibiotika, po troch dnoch uzivania vsetko v poriadku, ako keby utal. Ale ja som zas taka, ze kazde prechladnutie, dutiny, dychacie cesty, vsetko mi sada na hlasivky.
treba ist na ORL, vacsinou je za tym polyp, alebo ked tam sa nic nezisti tak reflux
ORL výš a neodkladat to.
@janinka444 netáraj
@janinka444 nie.rakovina pľúc a rakovina hlasiviek sú dve odlišné dg
@janinka444 nechcem sa s tebou hádať.ale nechcem aby sa autorka zľakla a pomýlili sa ostatní citajuci....sú to dve odlišné dg a človek s rakovinou pľúc nemá zachripnuty hlas ak má.tak nie z primárnej rakoviny pľúc...pekný večer
@elenatomasova a budeš taká dobrá mi napísať, ako si dopadla?
@karolin55 ešte len to riešim ,že mám tam polyp treba to dať preč,bola som na gastro lebo že sa môže urobiť polyp keď máš reflux,potvrdili mi helikobakter dali mi kopu antb.a idem na krčné,že čo ďalej lebo sa to ťahá dlho ...od júna.A ty si už bola na krcnom?
@elenatomasova som objednaná na druhý týždeň, tak som zvedavá...
@karolin55 držím palce a potom napíš čo ti povie dr...
@elenatomasova ďakujem, dúfam, nič vážnejšie to nebude
@karolin55 dobrý prosím vás ako ste dopadli som tak isto natom
@karolin55 treba ísť na ORL tam pozrú hlasivky, akurát to tiež riešim.