Dlhodobo mám nafúknuté brucho

nazl
11. jan 2022

Ahojte dievčatá, žienky potrebujem radu už dlhodobo mám nafúknuté brucho každý mesiac už 3 mesiace čo to môže byť? Za každú odpoveď ďakujem 💜

syslik81
11. jan 2022

si si ista ze je nafuknute? mohla si pribrat , mozes byt tehotna moze to byt zle stravovanie ... moznosti je vela.. zacni zdravymi ranajkami vyvazenou stravou ak nesplaskne ist k dr na vysetrenie

benit
11. jan 2022

Intolerancie, ja to mam z hitu

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nazl
autor
11. jan 2022

@syslik81 ja som žila zdravý životný štýl ale zrazu som mala nechutenstvo závraty hnusila sa mi voda tehu test som robila prihrať som nemohla lebo som stihla s vždy keď som zvykla mať ms tak som mával brucho ploché ale posledný mesiac nie vždy mi škvrka a keď som hladná a nenajem sa tak ma boli mám pocit na zvracanie.. pôjdem doktorovi

adriannasvk
11. jan 2022

@nazl smer gastro....mozes mat nejaku crevnu infekciu, problem s crevami, intolerancie....mne bolo tak isto....

nazl
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nazl
autor
11. jan 2022

@adriannasvk Mali ste bolesťy keď ste boli hladný a nutkanie na zvracanie? Keď som hladná a nejem tak ma boli brucho s mám pocit že budem zvracať

nazl
autor
11. jan 2022

@adriannasvk aké príznaky ste mali?

katus226
11. jan 2022

Helikobakter?

anickaaa6aaa
11. jan 2022

Ked sa trošku vystres nebudete to az take.. Ale ak mas problemy smer lekar. Ja som napr pred ms vzdy nafuknuta a zavodnena.

adriannasvk
11. jan 2022

@nazl ja som mala toho viac ale toto boli tiez priznaky,ktore ma trapili,na gastro som dostala lieky na 3 mesiace a ulavilo sa mi....ale mozno by som skusila na tvojom mieste mastichu a probiotika nasadit 3x denne,jedz dietne potraviny,ktore nenafukuju....nic korenene,drazdive.

nazl
autor
11. jan 2022

@adriannasvk jedlo sa mi hnusný 😑

nazl
autor
11. jan 2022

@anickaaa6aaa áno pôjdem

nazl
autor
11. jan 2022

@anickaaa6aaa A nemôžem byť tehotná? 🤰 ja som takéto brucho nikdy nemala

nazl
autor
11. jan 2022

@viestta skúšala som keď sa vystrem tak ma boli brucho ako keby mi išiel puknut ani stiahnuť neviem úplne lebo sa mi nedá

anickaaa6aaa
11. jan 2022

@nazl urob si test a zistíš... Ale skor to vidím na iny problem. A nehnevaj sa, ale ta slovenčina je do neba volajuca...

nazl
autor
11. jan 2022

@anickaaa6aaa lebo som madarka to preto

anickaaa6aaa
11. jan 2022

@nazl ok

nazl
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adriannasvk
11. jan 2022

@nazl moze to byt helikobakter,skus tu mastichu alebo draciu krv

eviku777
12. jan 2022

@nazl Ahoj. Ja som z nafuknutym bruchom bojovala roky- nebolo to pribratim, mam sice piesok v zlcniku zatial ma nechcu operovat chodim len na kontroly a musim si davat pozor na stravu.
Najskor som myslela ze to je tym. No ked moja strava bola priam ukazkova aj cvicim a brucho este horsie ako tvoje na foto, pritom mam 158cm a 49kg tak to vyzeralo hrozne najhorsie to bolo v case ked sme sa realne snazili o babo co sa nedarilo a ja nafuknuta ako v 5 mesiaci a stale otazky ci som tehu kedze byvam malom meste kazdy sa pozna s kazdym…
no nasledne som postupom casu sama prisla na to co mi vadi najviac nemozem jest pecivo proste ani tmave strasne mi to reaguje na pecivo resp muku celkovo , mozem pecivo maximalne 1x do tyzdna jeden kus, zvykla som si na to nechyba mi to. No a dalsia vec skusala som mnozstvo probiotik- kym som dosla na to ktore mi vyhovuju aj aky sposob uzivania, niektore boli vyhodene peniaze doslova, ale teraz januari su 3 roky co DENNE uzivam probiotika, samozrejme po 3 mesiacoch vzdy dam 2 tyzdne pauzu. A cuduj sa svetr brucho je prec. Uzivam na noc 1tbl tesne pred spanim tak mi najlepsie posobi vlastne v prazdnom zaludku. Zaroven sa mi upravilo aj chodenie na wc - na hodinu presne( pred probiotikami ked som neuzivala aj v case ked na 2 weeks vysadim chodim kazdy druhy treti den). Takze aj v tomto mi velmi pomahaju. Ale vyzaduje si to pravidelnost doslednost ziadne flakanie - zabudla som. Vysledky nie su hned az po niekolkych mesiacoch. Ale ja mam aj stravu 9 r bez vyprazaneho atd

eviku777
12. jan 2022

@eviku777 a zaroven som predpriravena pre pripadne uzivanie antibiotik to je benefit navyse 😂

kittykat22
12. jan 2022

@nazl ja mam laktozovu intoleranciu a mam to iste co ty. Nafukuje brucho po zjedeni ml. vyrobkov & spol. Tak sa mi rozsiruju creva a brusna stena a potom vypadam ako kotny tulen.

Nemas problemy s prdenim, ze ti v bruchu casto skvrkaju zaby aj ked si najedena, pocit plnosti, neprijemne pocity ze si cela velka a je ti tazko? Objednaj sa na dychovy test - je to spolahlive na laktozu.