Dlhodobé zdravotné problémy

karol35
16. jan 2024

Ahojte chcem sa spytať či niekto s mojim problemom nema skusenost alebo by ste vedeli odporučiť nejake ďalšie vyšetrenia alebo kam s tym ist. Mám 19 a už dlhšiu dobu mám problem (asi 5 mesiacov) že v hrdle citim akoby hrčku na pravej strane a horšie sa mi prehlta aj sa mi trosku tazsie dycha niekedy ma zasvrbí aj koža teraz asi poslednych 7 dni ma začalo pichať pri lopatke a citim bitie srdca viac. Bol som s tymto na u obvodneho v lete minuly rok a povedal mi ze mam skoliozu ale neviem či taketo priznaky môžu byť z toho. Potom ma poslal na ORL kde sa mi kukal do hrdla a povedal že všetko je ok dal mi nejake tabletky ktore nepomahali a jeden deň som skončil na pohotovosti kde mi robili RTG, EKG a CT pľúc nezistili nič tak som to nechal tak že to pravdepodobne prejde ale stale som to mal tak som teraz bol za obvodnym ten ma znova poslal ku ORL a tam zas ziadny problem v hrdle mam isť teraz v sobotu na sono krku a na pľucnom mi tiež nezistil nič. Ja mam skôr strach že by to môhlo byť niečo s chrbtom lebo môjmu otcovi minuly rok diagnostikovali rakovinu nador mu tlačil na miechu a ma metastazy tak ma napadlo či nahodou nemôžem mať to isté nikdy mi chrbat nevyšetrovali aj ked som obvodnemu hovoril či to nemôže byť od chrbta na žiadne vyšetrenie ma neposlal tak neviem kam by som môhol ešte zajsť aby mi urobili komplet vyšetrenie chrbta aby som mal pokoj. Ak mate nejake skusenosti alebo rady tak mi prosim napište dakujem.

stanulienkat
16. jan 2024

Uzkosti, panicka porucha. U psychiatra si bol? Skoliozu ma kazdy druhy clovek-kriva chrbtica-s tym naozaj nezatazuj lekarov. Nie si ty nas stary znamy hypochonder? Lebo je vas tu nejako vela poslednu dobu.Tych vysetreni je dost aj na 3 ludi. Na to je najlepsia praca.