Ahojte. Mám 14 rokov a už od mala ma veľmi trápia herpesy (opary). Taký každý mesiac alebo každý druhý sa mi herpes zvykne spravit. Raz sa mi stalo, že som ho mala po úplne celej dolnej pere. Vitamíny beriem, pretože teraz je obdobie aké je, ale beriem ich aj pomimo a tie herpesy tam stále sú. Na herpes keď mi vznikne si dávam herbadent. Mám teda na vás 3 otázky... Neviete ako inak okrem vitamínov by som si mohla pomôcť? Prečo mi takto často vzniká? A máte aj vy take?
Mne vždy na herpes pomôže cesnak. Už keď cítim, že sa mi začína robiť, tak si tam dám kúsok cesnaku, síce to straaaaaašne bolí až mi slzy tečú niekedy ale to jediné mi vždy pomôže
je to oslabená imunita ja som s herpesmi bojovala roky a neúspešne imunoalergologička mi predpisovala všeličo možné najčastejišie izoprinozin na podporu imunity. Minulý rok som natrafila na citrokalcevit a po dvoch baleniach sa stal zázrak a herpes už neprišiel až do dnes.
Na herpesy zaberaju veci na podporu imunity. Ak nechcete hned lieky, obratila by som sa napr. na TČM, ak nechcete hned hladat terapeuta, tak mozete skusit napisat do mycomedica a poradia Vam huby (napr. coriolus, cordyceps a pod..), dalej by mohol fungovat lyzin (napr. od zn. webber) mozno aj monolaurin, a ked uz sa Vam to vyhadzuje tak potret tea tree olejom. Moznosti je vela aj prirodnych. Toto su len take typy najlepsie prediskutovat s niekym kt. sa tomu rozumie. Ale tie medicinske huby by Vam mohli pekne zabrat.
@emaemese ahoj mala som rovnaky problem ako ty. Kazdy mesiac herpes a ked skoncil o tyzden zacal dalsi😔 bola som u dr a robili mi nejaky test. Zobrali krv nieco primiesali a pichli do zadku . To asi 3x a ono to preslo! Neviem ti ale bohuzial povedat ako sa to Serum volalo a co to presne bolo! Robili mi to v rakusku! Skus sa dr nato spytat! Mozno ona bude vediet viac! Ak nie tak ja ako citim ze to zacina tak si vystavim 1citron a 1 limetku a vypijem s vodou popripade este paralen k tomu👆
Odporúčam začať piť olej z čiernej rasce má veľmi silne vírusové a protizapalove účinky, mne krásne vyčistil pleť a taktiež zápaly v tele 🙂
Herpes je vírusové ochorenie, ale na rozdiel od iných vírusov, vírus ti v tele ostane....Ak sa oslabí imunita nar.pri terajších výkyvoch počasia alebo si viac na slnku, vírus sa stane aktívnym a prejaví sa to pluzgierikmi na pere....B-komplex asi berieš dlhodobo, môžeš vyskúšať alternatívne prípravky ale je otázne či zaberú a v tejto dobe ich aj ťažko zoženieš, pretože veľa prípravkov na odporu imunity je nedostupných....Inak vírus herpesu má v sebe cca 80%populácie, naozaj záleží v akom stave máš imunitu.....