Dobrý deň. Prosím o radu. Dcéra 6rokov má dlhodobo hlieny v nose. Proste nedajú sa "vyfukat". Je po chorobe. Cely december chorá... Zo zápalu priedušiek prešla rovno do mononukleozy. Vybraté troje ATB po sebe plus do nosa dvoje ATB kvapky. A ten sopel tam stále je a neide von. Inhaluje vincetku skúšali sme aj naparovat. Už som zúfalá. Už ani neviem či tie sople treba "spustiť" či zastaviť či čo s tým. Najhoršie je to v predklone. (Je prváčka a pri písaní má stále potrebu vyfukat e servítka prázdna)Poraďte prosím. Ďakujem
Neterke teraz toto riešili na orl, zistili zväčšené nosné mandle a opuchnutu sliznicu. Dostala predpísaný mix dvoch sprejov ,berie ich 3 dni dnes sa jej pustili hrozné sople a kašeľ, asi ako to odpuchlo sa to takto všetko pustilo. Skúste sa spýtať obvodnej a navštíviť orl lekára. Veľa zdravia
Skuste konvickovat.
@katkasur Starsi syn tak ma a zistili mu, ze ma zvacsenu nosnu mandlu. V nose mu to chrapci, ze by clovek povedal, ze po vyfukani bude plna servitka, ale nic. Pomaha nam preplach nosa morskou vodou. Pravidelne, rano a vecer.