Zdravím chcem sa opýtať ma niektorá problémy s žalúdkom ? Ako náhle sa niečoho mala najem hneď ma rozbolí brucho. Neviem ani veľa jesť kvôli bolestiam už ma to trápi dlhšiu dobu a brucho ma bolí dosť dlho po každom jedle
@pribinak nejem veľmi často mliečne výrobky a brucho ma stále bolí hoci čoho sa najem či už malo alebo veľa neviem čím to môže byť 🤔 A neviem či mám ísť k lekárke alebo nie či to bude zbytočne alebo nie
@juditajutka normalne sa pýtaj na gastro
ja mam dlhodobe problemy so zaludkom roky, stale dookola tabletky beriem, potom sa to naspat vrati, ale pravdepodobne mne to robi mlieko a opakovane zapaly mavam ale na gastre stale len to zistili
Ja mam problémy, mna boli ked som hladna. A uz dlho, uz stvrty rok.
@juditajutka ja mam take bolesti lenze mna aj prehana a teraz chodim po dr a zatial to vyzera na histaminovu intoleranciu. Lebo ked mi dala dr zoznam co mozem a co nie, tak mi je o dost lepsie..
Normalne sa pytaj na gastro co tam najdu..
Nie si náhodou aj nafuknuta? Negrga sa ti často bez toho aby sa ti uľavilo? Môžeš mať podráždený -zapálený pankreas. Mne to tak cca po týždni vždy prešlo ale musela som sa opatrne stravovať. Nič dráždivé...
Bojím sa gastra 🙈
@juditajutka neboj sa. Nastriekaju ti umrtvujuci sprej a daju hadicku. Je to neprijemne ale neboli to. Raz prezijes.
@juditajutka veď nemusíš ísť hneď na hadicu. Nechápem čo to tu píšete za zbytočnosti. Veď sa dajú spraviť najskôr iné testy ako ísť hneď na hadicu 🙈
@juditajutka nečakaj a chod k lekárovi to môže byť cez kyselinu, vredy, helycobakter, zapal čokoľvek....
@juditajutka prosím ťa na čo čakáš? Tu ti diagnozu nikto nepovie. A bojíš sa gastra? Veď sú to všetko v podstate bezbolestné vyšetrenia. Denne chodia stovky ľudí a detí na vyšetrenia. Môže to byť nejaká banalita, ktorá sa dá odstrániť liekmi, stravou ale aj niečo vážnejšie. Tak načo ešte dlhšie čakať?
@kvetinka75 práve dnes som bola u obvodnej lekárky a zajtra mám zaniesť moč krv a stolicu...A potom ma čaká magnetická rezonancia tak uvidíme 🙈
@juditajutka drzim palce nech je vsetko v poriadku. Daj vediet ako si potom dopadla
Ďakujem pekne
@juditajutka môžem sa opýtať aj keď to už bolo dávno,čo vám zistili?ja to mam teraz už tiež dlho lenže mam všetky vyšetrenia dobré
Tak skus sledovať nejake potraviny, ze ci na niektore reaguješ a ine su v pohode
Napr vylúčiť mlieko a vsetky sladkomliecne potraviny
Alebo si daj spravit testy na celiakiu