Dlhodobá zápcha u dospelého

23. feb 2023

Dobry den. Mam dlhodobo zapchu nic take zatial som neskusala len capiky. Viete mi nieco poradit aby sa mi to zlepsilo a nemala som so zapchou problem? Dakujem

babovka2321
23. feb 2023

Vela ovocia, zeleniny, ovsene vlocky, susene slivky, vela vela vody pit.

vemi23
23. feb 2023

Urcite ovsene vlocky, probiotiká by som nasadila, alebo chlorellu, a rano vypit stále pohár vlažnej vody podporuje to peristaltiku criev 😉

miadi
23. feb 2023

Obmedz rozky chleba suche veci potrebujes viac vlakniny. Aj okrem ovocia a zeleniny aj jogurt zmaksuje stolicu. Mlieko je trochu laxativne .. ak nemas slivky mozes aj detsku vyzivku zo sliviek si dat . Pit viac vody..,

belaanabela
23. feb 2023

Chlorelu ráno večer a Psylium 👌

salamistka
23. feb 2023

Počula som, že keď si na toalete podložíš pod nohu napr. malý stolček alebo niečo iné, tak to pôjde ľahšie...ale overené to nemám.

kacenocka2
23. feb 2023

Vylúčiť biele pečivo.. piť veľa vody, jesť vlákninu,čokolvek slivkové a jablká.. ráno vypiť aspon 2dcl vlaznej vody.

roja01
23. feb 2023

Okrem ovsenych vlociek denne uzivat ovsene otruby a cerstvo pomlete lanove semienko. Vlocky a pomlete semena nenamacat v mlieku, ale len v studenej vode.

janinah
23. feb 2023

Ak si už skúšala stav upraviť stravou a nedarí sa,tak je to dôvod na návštevu dr.

misienka123
23. feb 2023

Keď si zmenila životosprávu a nepomaha,tak návšteva lekára..dlhodobo som trpela,a na gastre prišli na to že to je z liekov ktore mi zmenili.predpisuje mi lekár sirup ktorý to popoháňa

nique
23. feb 2023

Mne pomohlo až keď som začala viac jesť. Keď som bola super stihla, permanentne som mala zápachu. Teraz mám o 10kg viac a zápchu nemám.