Dlhodobá hnačka

herminka26
8. júl 2023

Dobrý deň. Prosím Vás má niekto skúsenosti z dlhodobou hnačkou? Absolútne neviem čím som ju vyvolala. Moja obvodná doktorka ster robila , 2 x som odber zaniesla výsledok negatívne žiadny vírus v sebe nemám a nič sa nenašlo. 1.8 som objednaná na Gastroenterológiu. Len mám doma 3 deti z toho 3 mesačne Babatko .Pani doktorka mi len na voľný predaj povedala čo si mám kúpiť a užívať. Toscan nič, yomogi nič, biopron nič. Čaj na trávenie nič. Pan doktor mi poradil liek len to je prášok a musím zarobiť do vody lenže nedokážem to vypiť vždy musím doslova utekať na WC neudrží to . Ak by ste poradili alebo mali nejakú radu budem Vám vďačná ďakujem pekne.

deti95060810
8. júl 2023

Smecta, Imodium - tieto vždy pomohli...

herminka26
autor
8. júl 2023

skúšala som bezlepkovú aj bezlaktozovu stravu , hustú stravu normálnu, vynechala pečivo, menej jedla a viac pila .

herminka26
autor
8. júl 2023

@deti95060810 ďakujem vyskúšam ešte túto variantu

akvi
8. júl 2023

@herminka26 Endiex a klasické čierne uhlie. Dávkovanie ako píšu. K tomu Biopron. Stravu prvé tri dni tzv bezzvyskovu. Čiže sucháre, biela ryža, vývar, potom skúsiť pridať banán, mrkvu a pod. Na diétnej strave by som vydržala aspoň 10 dní.
A ak sa ti to nezlepší, tak skús Symprove. Je to síce drahšia kúra, ale veľmi účinná. A ak nič z toho, tak si pozri niečo o transplantácii stolice. Mám v rodine tetu, ktorá to podstúpila, lebo tiež nič nepomáhalo a príčina žiadna. Zatiaľ má pokoj, len si musí dávať pozor čo zje a berie probiotiká vkuse.

nikha2809
8. júl 2023

S dcérou som už dva krát bola v nemocnici kvôli dlhodobej hnačke.Prvy krát nás odbili, že laktozova intolerancia, hoci jej ani laktozovy test nespravili, problémy aj tak pokračovali napriek zmenenej strave tak konečne nás hospitalizoval dr.ktory bol ochotný to riešiť.Ma pozitívny kalprotektin, nevieme presnú hodnotu, ešte dva týždne kým budú výsledky

lukbe
8. júl 2023

@herminka26 čučoriedky,resp kompót z nich,ryža,polievka z ryze a nastruhanej mrkvy na začiatok, inak to, čo tu už radili, živočíšne uhlie, endiaron,smectu.

anjelicek26
8. júl 2023

Isli deti von cisarskym rezom?

laura164
8. júl 2023

Smecta, tasectan a probiotiká k tomu. Setriaca, bezvyskova, bezlaktozova dieta. Dr ti mohol napísať aspon reasec, ten mi hneď pomôže

herminka26
autor
8. júl 2023

@anjelicek26 áno mam 3 sekcie za sebou

herminka26
autor
8. júl 2023

@akvi ďakujem pekne za radu

herminka26
autor
8. júl 2023

@laura164 len ma objednal. A bez WC nevydržím.

palculienka40
8. júl 2023

@herminka26 tasectan su kapsle ako prva pomoc a dieta.

herminka26
autor
8. júl 2023

@palculienka40 tie som mala nezabrali vôbec. Obvodná mi aj predpísala tabletky chodila som menej na WC ale potom už nie .

palculienka40
8. júl 2023

@herminka26 aha to ma mrzi nam zabrali vzdy.

herminka26
autor
8. júl 2023

@lukbe ďakujem.

maxpower39
8. júl 2023

@herminka26 aj ste schudli

danielahamar
8. júl 2023

Mlieko ste vyradili?

lenusa3
8. júl 2023

Skús piť čierny čaj. Aspoň jeden pohár si dať. A skúsila by som určite čučoriedky v kompóte. Mne vždy zabrali. Hylak Forte mi tiež zaberal . Síce nie na prvý raz ale zabral postupne. Lenže to neviem či je už v lekárňach dostupný.

anjelicek26
8. júl 2023

@herminka26 pytam sa kvoli zrastom v brusnej dutine pripadne endometrioze. AK Su prirastene creva,moze to sposobovat Bud jeden Alebo druhy extrem - zapchy Alebo naopak hnacky . Mne nasli teraz vela zrastov v marci pri laparke (Po slepaku) a teda pytali sa na aj,ci som nemala s tymto problemy. Nastastie nie,Ale viem ze to je jeden s x-bodov pri diagnostike,ked nenajdete inu pricinu Tak pytaj Toto. Drzim velmi palce.

herminka26
autor
9. júl 2023

@anjelicek26 áno. Tento rok v mesiaci január som bola hospitalizovana lebo som doma už nezvladala bolesť. Povedali že všetko mám v poriadku len mám vzrasty. Tiež som podstúpila cca 2 roky operáciu zlcnika . V nemocnici mi povedali že to je následok operácii. A v Marci som mala sekciu . Ale tie vzrasty cítim stále. Nie takú bolesť ako keď som bola tehotná ale cítiť. Ďakujem Vám.

herminka26
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
herminka26
autor
9. júl 2023

@anjelicek26
povedal aj to ze to inak nevedia zistiť momentálne že jediné len keď ni otvoria brucho operačné. Potom sa už nikto na nič nepýtal.

herminka26
autor
9. júl 2023

@lenusa3 hylak forte nieje predajný už vyše roka ani na nete nikde . Čierny čaj pijem . Skúsim cucoriedkovy kompót.

herminka26
autor
9. júl 2023

@danielahamar áno mlieko a mliečne výrobky nejem momentálne

herminka26
autor
9. júl 2023

@maxpower39 porodila som v marci vaha nešla dole ako by som chcela ale potom ako som začala mať tieto problémy áno vsha šla dolu . Nie rapídne ale ide dole . Patrím totiž po všetkých 3 pôrodoch a vyberte medzi baculky medzi ludi ktorý majú problém z váhou.

sev111
9. júl 2023

@herminka26 imodium a enterina 2 flasticky denne TOP
Skore uzdravenie

poopsie
9. júl 2023

Skús ešte mastichu a test na helikobaktera.. Neviem či ho hľadajú v bežných testoch... Môj bývali priateľ mal s týmto problém a našli mu ho až po mesiacoch trápenia sa vo vzorke z gastra

weronika2
9. júl 2023

Skus enterinu v kombinacii s niecim napr smecta alebo imodium

herminka26
autor
9. júl 2023

@weronika2 ďakujem vyskúšam.

herminka26
autor
9. júl 2023

@poopsie ďakujem.