Dlhodobá bolesť zubov

4. máj 2023

Ahojte ja som už zúfalá od septembra 2022 sa neustále každý jeden deň trápim so zubami, mám pocit že celý môj život sa točí len okolo toho,,,, pred tým som toto nikdy nezažila keď aj jeden začal bolieť po 2-3 dnoch prestal. No teraz to je iné každý deň to boli raz menej a vydržím bez tabletky aj 2 týždne a inokedy každý deň Ibalgin, uz neviem ako ďalej ,,, keby mám viac rokov dám si všetky vytrhat a pokoj. Raz jedna osmička, potom druhá , potom ďalší zub a takto dokola. Osmičky mi nechci trhať lebo sú nejak blbo okolo nervu že to by mi poškodili. Prosím že nie som sama? Mal to tiež niekto takto? Neexistujú nejaké vitamíny alebo čo? Takto sa to už nedá. Ďakujem za každý koment.

pribinak
4. máj 2023

Však chod k inému zubárovi ns konzultáciu

autor
4. máj 2023

@pribinak dvaja mi to potvrdili

pribinak
4. máj 2023

Hm, čo ti odporučili? Ti dvaja, to boli obyčajní zubári alebo stomatochirurgovia?

tika2012
4. máj 2023

Robili ti aj panoramatický röntgen ?

autor
4. máj 2023

@pribinak jeden obyč a nedalo mi to tak druhý už stomatochirurg, možno tie bolesti viacerých zubov su z tých osmičiek

autor
4. máj 2023

@tika2012 áno samozrejme

lilitela
4. máj 2023

a nemas zapaleny nerv? mna obcas boli a zistila som, ze ked ma proste ofukne (prievan, klima, ventilacia v aute, moze to byt cokolvek)

janka1011
5. máj 2023

Ak ťa tie zuby pol roka bolia, musia ti ich buď endodonticky ošetriť alebo vytrhnúť. Keď je na to dôvod, trhajú sa aj zuby blízko nervu, nemôžeš sa teraz niekoľko rokov pchať analgetikami. Znova za zubárom a riešiť to, iné ti nezostáva.