Zdravím, nemôžem sa zbaviť bolesti hrdla a priedušnice...ťahá sa mi to už od vianoc, ešte aj predým som cítila priedušnicu, ale rozchodila som to..a na vianoce mi to vybilo....ATB, ktoré mi na dutiny pomohli, ale na hrdlo a priedušnicu nie....teraz som dobrala 2. ATB a zasa nič...stále to cítim...lekárka vraví, že priedušky to nie sú...už neviem čo mám robiť, je to veľmi nepríjemné...skúšam všetko možné....môžem mať nejaký bacil ???
@deti95060810 nie neurobila....dala mi len dalšie atb, lebo prvé mi zabrali len na dutiny a vraj boli silné....
@dada7701 hm, tak to je potom ťažko keď nespravila výter....výsledok by napovedal aké antb. by mala predpísať....ale ja viem , lekári nemajú radi keď pacienti niečo navrhnú....
@dada7701 este dodam, ze manzel az tak nekaslal, vsetko riesil len paralenom a kadejaktmi pastilkami na hrdlo, isiel len preto na krv aj on, lebo som ho poslala ja...mal prekonane aj aktivne chlamydie. Je to vraj bezny virus, hoc aj vo vzducu, zakezi od imunity cloveka, ci sa nieco prejavi
urobila lekárka výter hdla? a či dala antb. len tak od brucha - aké ju napadli...
mala som minulý rok a 4 dni som čakala na výsledky z labáku čo nemohli nič nájsť čo by tie bacily omráčilo...