Dlhodobá bolesť hrdla

smoulinka659
3. jan 2025

Ahojte, uz nejaky cas citam prispevky tu na tejto stranke ohladom bolesti hrdla, vyskusal som uz niekolko veci aj z tejto stranky ktore by mi mohli pomôct no zatial nepomohlo nic preto sa idem obratit na vás, uz 2 roky ma trapia bolesti hrdla. Intenzita bolesti je tak 3/10 co nie je velmi velka aj ked niekedy ( raz za 1-2 mesiace) ma boli viacej ale to normalne ako ked nachladnem alebo tak. Bolesti zacali pri otuzovani kedy som vzdy raz za mesiac bol chorý, predtym som sa otuzoval pravidelne pred 2 rokmi. No teraz uz neotuzujem 1 rok ale viem ze keby sa na to zase dám tak som chory takisto. Bol som u ORL stery, krv boli okej aj ked sa mi pozrela do hrdla bol som tam cca 3 krat za rok. Nasledne som bol na imuno kde mi pri testoch vysiel pozitivni test na roztoce no taky na 2/3 tak som to mal zapisane pani doktorka mi dala lieky aj na imunitu no nemal som pocit ze to prestalo aj nejaky sprej vsetko som bral tak ako mal a dlhodobo. To hrdlo ma boli ako keby stale no niekedy ho ani necitim len uz ma to zacina psychicky unavovat ze to trva uz taku dobu skusam na to nemysliet no je to otravne a aj ked mam vsetko v poriadku tak bádam po niekom kto mal nieco podobne a vedel by mi pomôct. Dakujem vám velmi pekne.

renesance80
4. jan 2025

@smoulinka659 mne sa tak zacala prejavovat alergia na niektore potraviny ,na to som ale prisla az po dvoch rokoch , zacala som brat najprv lieky na alergiu aj ked testy nic nevykazovali, no postupne po vyradeni urcitych potravin to prestalo , ked ich obcas teraz do jedalnicka zaradim uz sa bud bolest neobjavi vôbec alebo velmi slabo k tomu som ale mala aj zahlieneny nos a slzave oci,nebolo to len o hrdle, tak ze kludne to mozes mat aj alergiu na chlad kedze sa ti to zjavilo vzdy pri otuzovani, urcite by som sla znovu
na ORL