Ahojte, uz vyse mesiaca ma trapi pobolievanie hlavy na vrchu na lavej strane, je to bodava bolest, chvilami akoby mi tam niekto vrtal , potom to prejde do za oko , to pobolieva aj pri pohlade do strany, neviem dost ma to znepokojuje kedze su to zvlasne bolesti nieje to bezna migrena, pobolieva ma to vkuse uz vyse mesiaca chvilu menej chvilu viac,tiez uz cca 2 roky mam pocit nestability , jemne zavraty sem tam , neurolog ma poslal na MR mozgu sle som objednana az na december, ak mal niekto podobne problemi budem rada za vase prispevky
Partner maval silnu bolest za okom, nad okom zo zubov mal zapal po ošetrení zubu to prešlo..
Može byt aj toto dovod
@sszuzu8 dakujem kiezby to bolo len nieco take
@nika_val no neviem zuby ma nebolia, chodim pravidelne na prehliadky
mna to bolieva velmi casto hlavne od covidu. na lavom spanku smerom do vlasov som mavala silne bolesti ajpredtym. po covide mavam silne bolesti aj zaokom, alecim dalej menej casto. na tom oku mi od covidu startuje aj normalna migrena zahmlenym videnim. na tu bolest na spanku a za okom mi nic nepomaha. na neuro mi na to nic nepovedala, na MR nic co by s tym suviselo, aj ked nastastie objavili nahodne aneuryzmu
Ahoj, čo to nakoniec bolo? Mám podobný problém.
@verculik4 samo to preslo po case nic to nebolo
Dlhodoba praca za pc, namahane oci, stres. Aj k ocnemu sa objednaj, vidis dobre?
@nika_val aj ja som mala toto zo zuba, mavala som bolesti hlavy okolo očí, videla som hmlisto,, môže to byť aj skrytý zubný kaz,, zuby sú nervovo prepojené
@katarinka315 áno, často nemusí zub ani bolieť a ma v sebe kaz
Ale keď už kaz zasiahne nerv tak to môže spúšťať rôzne bolesti aj hlavy
Ja to vravím už dlho ale zuby vedia byt pekné svine 😀
@nika_val presne tak,, niekedy nestačia každoročne preventívne prehliadky zubov,, niekedy lepšie aj rontgen chrupu. Výstižne, že zuby môžu byť pekne svine 🥴🥴
@katarinka315 ja som mala takú neštastnú zubárku chodila som pravidelne na prehliadky, každoročne na dentalnu hygienu a keď som sa odsťahovala a prešla k inej tak mi spravila rontgen zubov a zahlásila mi ze slečna vy mate 10 kazov
Ja som myslela ze ma v tom kresle vykotí...
A to ma nič nebolelo a ako som písala vyššie chodila som poctivo na preventívky ale teda stará zubárka mi nikdy nerobila rontgen
Takže zažila som si svoje so zubami 🙈
@nika_val aj mne všetko robí moja zubárka, aj odstránenie zubného kameňa, čo predchádza kazom, napomína mi, aby som si čistila zubnou niťou medzí medzierkami, čo tie medzierky mám, čo takisto môžem predísť kazom, ale robí mi rontgen, čo má priamo v ambulancii.
Ale to čo píšete vy, tak to je masaker.
Mala som úraz oka a presne také bolesti sa mi objavili. Išla som na očné nech mi skontroluje oko a Dr povedala ze to nemá súvis ze je to forma migrény. 😑 Neurológ ale povedal ze migréna takto neboli a poslal ma na Mr ci nemám náhodou nádor na mozgu. Nič mi nezistili. Nakoniec ma bolesti prešli keď som sa presťahovala. Otec ma stresoval až tak ze som si dogabala zdravie (tyran alkoholik). Trpela som tak veľmi ze aj 2-3 týždne ma nepretržite bolela hlava. Úraz oka nakoniec vôbec nesuvisel s bolesťami bola to skôr náhoda