Dlhé krvácanie po čistení

peterek414
10. máj 2013

Dobry den.chcela by som sa opitat ked som cca 2 mesiace po potrate (cisteni) a nasli mi v maternici myom ktory ma 3 cm cca 1 mesiac do zadu a mne zacal menzes 24.4 a dnes je uz 9.5 a mne stale pretrvava ale nie uz ako krv ale len take hnede ako keby cistenie....tak sa pytam ci mam ist racej k doktorovy na kontrolu alebo je to normalne ????dakujem eva

barboritta
10. máj 2013

@peterek414 ja by som asi šla sa dať skontrolovať...

livocka21
10. máj 2013

ja by som este pockala, ale potom ak to skonci tak chod aspon na ultrazvuk...

peterek414
autor
10. máj 2013

@livocka21 asi este pockam sak hadam sa mi nic nestane,kedze chcem mat este deticky 🙂

livocka21
10. máj 2013

@peterek414 no ja si myslim ze po cisteni a po myome to neni nic vynimocne...bolesti nemas?

peterek414
autor
10. máj 2013

@livocka21 nie bolesti nemam vobec

livocka21
10. máj 2013

@peterek414 no tak este pockaj... ono to prestane si myslim...drz sa 🙂

suge
10. máj 2013

Myslím si, že nie je normálne krvácať 16 dní bez prestania, aj keby išlo len o slabé špinenie. Určite by som navštívila gynekológa. A práve preto, že chceš mať v budúcnosti detičky by si mala o "kondíciu" svojej maternice zvlášť dbať. Možno, že ti doktor povie, že je to v dôsledku toho myómu alebo tak a že sa nemusíš báť, no žiadny menzes by určite nemal trvať viac ako 12 dní. Držím palce, nech kladne poriešiš 😉 .

peterek414
autor
10. máj 2013

@suge sak mam s toho strach aj ked mam uz 2 deticky aj tak chcem este aspon jedno a neviem co s tym ....asi by bolo rozumne ist teda k doktorovy a uvidim ci je v setko ok sak za to ze ma pozrie nic nedam a aspon si budem ista ze som v poriadku dakujem za radu 🙂

fantagiro29
10. máj 2013

Ja by som na tvojom mieste urcite sla!!!