Dobry den.chcela by som sa opitat ked som cca 2 mesiace po potrate (cisteni) a nasli mi v maternici myom ktory ma 3 cm cca 1 mesiac do zadu a mne zacal menzes 24.4 a dnes je uz 9.5 a mne stale pretrvava ale nie uz ako krv ale len take hnede ako keby cistenie....tak sa pytam ci mam ist racej k doktorovy na kontrolu alebo je to normalne ????dakujem eva
ja by som este pockala, ale potom ak to skonci tak chod aspon na ultrazvuk...
@livocka21 asi este pockam sak hadam sa mi nic nestane,kedze chcem mat este deticky 🙂
@peterek414 no ja si myslim ze po cisteni a po myome to neni nic vynimocne...bolesti nemas?
@livocka21 nie bolesti nemam vobec
@peterek414 no tak este pockaj... ono to prestane si myslim...drz sa 🙂
Myslím si, že nie je normálne krvácať 16 dní bez prestania, aj keby išlo len o slabé špinenie. Určite by som navštívila gynekológa. A práve preto, že chceš mať v budúcnosti detičky by si mala o "kondíciu" svojej maternice zvlášť dbať. Možno, že ti doktor povie, že je to v dôsledku toho myómu alebo tak a že sa nemusíš báť, no žiadny menzes by určite nemal trvať viac ako 12 dní. Držím palce, nech kladne poriešiš 😉 .
@suge sak mam s toho strach aj ked mam uz 2 deticky aj tak chcem este aspon jedno a neviem co s tym ....asi by bolo rozumne ist teda k doktorovy a uvidim ci je v setko ok sak za to ze ma pozrie nic nedam a aspon si budem ista ze som v poriadku dakujem za radu 🙂
Ja by som na tvojom mieste urcite sla!!!
@peterek414 ja by som asi šla sa dať skontrolovať...