Divný výrastok v pupku

niki_9
26. aug 2021

Ahojte ženy, dievčatá...
Chcem sa opýtať už ste sa stretli s niečím takýmto?
Čítala som už všeličo na internete ale nič konkrétne som nenašla. Takyto vyrastok mávam v pupku, po čase zvykne dopadnúť no mam to tam znova a bojím sa to potiahnuť aby som náhodou nevytiahla aj niečo iné keďže mam také divne pocity keď sa toho chytím, navyše som tehotná.
Vďaka za každú radu 🙂

ukulela
26. aug 2021

@niki_9 chrasta, bradavicka, znamienko, špina? Na fotke nič nevidno. Neboj, črevo ani kus placenty cez pupok nevytiahnes. Ak máš pocit, že ti to tam rastie, ako znamienko, ved povedz doktorovi, resp. ukáž kozmemu. Najskôr si sitam niečo poškrabala a keďže si tam sprtas, tak sa to nie ani zahojiť.

niki_9
autor
26. aug 2021

@ukulela nie len na internete som čítala niečo s pupocnym granulom

simca06022011
26. aug 2021

špina 😇

qetka
26. aug 2021

@simca06022011 podla mna tiez 😉

niki_9
autor
26. aug 2021

@qetka no to asi nie lebo keď to potiahnem ťahám ešte niečo okrem toho a nie je to príjemný pocit

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
26. aug 2021

no ak je to tam prilepene... ked sa to tam zvykne robit pravidelne, tak ako co ine... ale skoc ku lekarovi a uvidis.

ukulela
26. aug 2021

@niki_9 tak ale granulom sa robí miminam. Citas, tak čítaj celé.Nie dospelej zene. Vyčistí si to, vydezinfikuj a hotovo. Nechaj tak, nesprtaj. Akto nie je rankaa chasta aninazbietana spina/ maz (trebárs aj z mydla, nik ta neoznacuje za spindiru), tak ukaz lekarovi. Môže to byť bradavicka, alebo co...

silviach
9. máj 2022

@niki_9 dobry den, tak ako ste tento problem nakoniec vyriešili?

miasch
2. nov 2023

@niki_9 Dobry den ako ste prosim ten problem s vyrastkom vyriesili ? Ja som v 29 tyzdni tehotna a to iste sa mi urobilo . Je to zrastene k pupocniku.