Divný pocit v podbrušku

lilimoni
29. máj 2015

Ahojte baby. Potrebovala by som poradit. Mam od ukoncenia dojcenia (5 rokov) ukaskovu menstruaciu. 6 dni menzes a 21 dni pokoj. Raz za 100 rokov 7 dni a 21 dni pokoj. 15.5. prisla ocakavana mrcha, ale velmi slaba. Len co som vzdy toaletak trosku zaspinila. V sobotu bola menstruacia normalna a v nedelu doobeda zasa len spinenie a potom uz poobede nic. V utorok 26.5. som vecer pri telke citila ako mi sala teplo z podbruska. Tak zvnutra a od stredy mam pocit akoby som tam mala svalovicu 😒 Chcem sa vas teda spytat, ci sa mi v brusku namiesto babatka nemohla vyskytnut cysta a ci mam ist k dr. alebo pockat na mrchu a riesit to potom. Dakujem

sibalka21
29. máj 2015

@lilimoni sprav si test a ked bude negativny tak pockaj na dalsiu MS, ked nepride potom to ries s lekarom

lilimoni
autor
29. máj 2015

@sibalka21 test som robila 19.5. v utorok a negat

bonaqa2013
29. máj 2015

@lilimoni a máš antik? Nie? Tak potom by som spravila test. To čo si opísala by mi aj tak sadlo na tehu...

lilimoni
autor
29. máj 2015

@bonaqa2013 o babo sa snazime ale myslis, ze keby som testila dnes (15DC) alebo zajtra rano, tak by mi mohol vyjst pozitivny test? Nie je to skoro? Lebo ako mi skoncila tato divna mrcha som testla a ani duch tam nebol 😒

bonaqa2013
29. máj 2015

@lilimoni ešte počkaj s testom, ale také krvácanie som mala aj ja pri 1 a 3 tehu....

lilimoni
autor
29. máj 2015

@bonaqa2013 a testila si potom, ked ti toto krvacanie skoncilo?

lia23
29. máj 2015

ahoj, ak by si bola tehu z minuleho mesiaca tak teatik by ti uz urcite vysiel...skusit mozes..nozbo budes milo prekvapena....

bonaqa2013
29. máj 2015

@lilimoni kdežééééé, mne to neprišlo ani do rozumčeka že som tehu. Pri prvom som bola ešte študentka - syn má 20r., ani neviem že nejaké testy existujú a pri 3 tehu som sa nato vykašľala a prišla som k lekárke a bola som v 15tt - dcéra chodí do prvej triedyZŠ.

lilimoni
autor
29. máj 2015

@lia23 z minuleho mesiaca urcite nie a teraz neviem, ci sa mam bat, ze sa mi robi cysta alebo sa mi posunula skor ovulacia a vajicko sa uhniezduje alebo mam problem ho "vypustit" 😒

lia23
29. máj 2015

hmm a twnto mesiac ai mala kedy ovu?

lia23
29. máj 2015

@lilimoni ja som mala na 15 dc ovu a 3 dpo som citila jemne pichnutie nalavo v maternici....ani nie v lavom vajecniku, ale na lavej strane maternice... t bolo jedine co som citila....a myslim ze tieto ,, prvotne,, signaly su akurat signalom toho,ze zena sa az prilis prehnane kontroluje..osobne si myslim, ze to nebolo nic, co si citila, no v kazdom pripade, myslim si ze zeny to vnutorne citia, citila aom to aj ja... ale drzim ti palce, aby ti to predsa vyslo 🙂

lilimoni
autor
29. máj 2015

@lia23 testy si nerobim ale ovu vytok som mala v nedelu (10DC ale 7 dni po mrche)

lia23
29. máj 2015

@lilimoni tak drzim.palce aby to bolo babatko 🙂

lilimoni
autor
29. máj 2015

@lia23 dakujem ale mam divny pocit, ze toto babo nebude ale skor nejaky problem 😒 vytok nemam, tak by to nejaka infekcia byt nemala 😖 pockam ci pride mrcha a ked bude zasa divna, tak idem smer dr 😠

lia23
29. máj 2015

@lilimoni hmm podla mna to ani problem byt nemusi....jednoducho sa len moc sledujes a kazdy ,,priznak,, uz zachytis....podla mna to nic vazne nebude...ale ak nahodou by is mala bolest alebo vytok tak chod ku dr... 🙂

lilimoni
autor
29. máj 2015

@lia23 no to, ze ten pocit svalovice je neprehliadnutelny 😒 ale mam ho hlavne ked sedim. Ked stojim, chodim, lezim, ta to az take nie je.

nellynka91
8. máj 2024

Ahojte kočky aj ja to mam .. presne mne nieco prasklo v podbrušku a cítila som len teplo teraz mam akoby svalovicu na bruchu .. viete mi prosim povedat co z toho vyslo ? .. dakujem .. a inak velmi sa mi paci ze si pomáhate … ona som sa len teraz prihlásila a pozeram ze kazdy kazdemu pomaha a tak snad mi niekto poradí a mimo toho som 3 roky po pôrode .. neviem ci to je užitočná info a menzes mávam krasne a pravidelne .. ja nechápem co sa teraz stalo .. ked sa mi to stalo mala som akurat menštruáciu a hned potom ruzovkasty výtok akoby som mala nemozes len 2 dni ale velmi slabo .. :( pomooooooc prosim .. 🙈🙈🙈🙈🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻