Divný pocit v ľavej ruke

24. jan 2023

Dobrý deň mám pocit akokeby stratu napätie ale slabosť neviem to vôbec popísať hybnosti mám v poriadku nič mi z nej nepadá len taký divný pocit. Neviete čo to môže spôsobovať? Ďakujem

paulinam99
24. jan 2023

skús cviky na krčnú chrbticu (môže to vystrelovať pod lopatku alebo do ruky). Ak nepomôže/neuľaví, máme na to lekárov. 😉

autor
24. jan 2023

@paulinam99 ďakujem veľmi pekne trpím aj úzkostnou poruchou a v hlave už mám všelijaké akútne choroby

paulinam99
24. jan 2023

Práve preto skús v prvom kole obvoďáka (ten by ťa mal nasmerovať k správnemu odborníkovi). Ak nemáš k nemu dôveru alebo sa hanbíš, je ešte možnosť psychiater (aj bez výmenného lístka).

babina_33
24. jan 2023

Fuha, tak toto mi nenapadlo, ze by to mohlo byt aj psychickeho razu. Ak to tak je, tak sup co najskor radsej k odbornikovi jednoznacne. Taketo veci nie su sranda.

tyaja5
25. jan 2023

tiez som to mala, ale s psychickymi problemami to nemalo absolutne nic a ani mi nenapadlo, ze to s tym mohlo mat nieco spolocne, ale spomenula som to mojmu lekarovi a poradil mi Revitanerv Strong, ktory je dobry na nervy. mne normalne trpli prsty, potom to prechadzalo az do takeho akoby mravcenia, no proste malo to ozaj daleko od prijemnych pocitov. nastastie zabralo, toto mi fakt nechyba.