Divný pocit pred očami a v hlave

11. sep 2022

Dobrý trapy ma to už asi cca dlhšie len teraz to je viac intenzívnejšie je to pocit akokeby som neze stratil vedomie na sekundu ale akokeby taky divný tlak v ociach alebo napätie a akokeby som šiel odpadnut neviem to presne popísať neviete z čoho to môže byť?

dilino
12. sep 2022

Nebude to začiatok epilepsie. Co najskôr vyhľadaj lekára obvodného nech TI dá vymení lístok k neurologovi. Mňe by bolo už jedno aj do súkromného by som išla na jednorazove vyšetrenie síce zaplatíš ale nič nečakáš možno pár dní.Neľutuj peniaze chod pokiaľ nedôjde k najhoršiemu. Môže to byť aj predzvesť inej choroby. Epilepsia a záchvaty je ich strašne veľa foriem aj krátke záchvaty sú. Nie je pravda že sú len záchvaty veľké a poriadny grand mall záchvat. Sú aj kratšie také ako popisuješ. A platí vždy jedno pravidlo zapamätaj si čim skôr sa začneš liečiť tým je väčšia šanca že TI rýchlejšie pomôžu. Len nečakaj chod a zaplať aj do súkromného centra alebo za prednostne vyšetrenie. Ak ideš do súkromného tam platíš ked nemajú zmluvu s poisťovňami ale pre pokoj by mi to stálo zaplatiť. Odkiaľ si.

autor
12. sep 2022

@dilino dobrý ja som bol na neurologii pred 5 mesiacmi mal som eeg a ct robene

autor
12. sep 2022

@dilino a mne sa to stáva aj viac krát za deň ale včera sa mi o stalo asi 5 krát za den

dilino
12. sep 2022

Ja mám epilepsiu mala som také stavy a po roku od tých stavov. Som dostala som veľký prvý záchvat. Tak že to čo popisujete je podľa mňa tip epilepsie. Mne tiež neukázalo nič vôbec ani ked som bola na CT mozgu nič, ani na EEG, nič ani na očnom mi neukázalo nič. A po roku záchvat katastrofa. Takže to neznamená že nič vám nie je. Lebo toto bežne nebýva toto sa mi už nikdy nezopakovalo a beriem lieky.

autor
12. sep 2022

@dilino aha a ako a kde vám diagnostikovali epilepsiu?

autor
12. sep 2022

@dilino a trpím aj tetaniou a uzkostami nemôže to by z toho?

katka.sp
23. sep 2022

Ja mam to iste, vadia mi veci pred sebou neviem to opisat,tiež mam pocit,že idem odpadnut ,akoby som aj stratila vedomie ,potim sa a tiež trpím tetanioi :(