Ahojte. Začala som v poslednej dobe pociťovať, taký divný pocit pod ľavým rebrom. Často mi tam bublinkuje a trávi a dokonca sa mi pár razy stalo, že ak sa prevalím na ľavý bok kedy si tak viac zatlačím pri to rebro, tak mi ako keby nejaká dutá vec preskočí pod rebro a keď to uvoľním tak následne naspäť. Neviem či to je len orgán a je to normálne alebo by mohlo o niečo ísť. Vopred vám ďakuje za rady.
Chod radsej k lekarovi,ten bude vediet co to je
K lekárovi choď. Neviem, prečo tu niektorí hľadáte odpovede z lekárskeho odvetvia keď je jednoduchšie si zájsť na vyšetrenie a nečakať zbytočne na odpoveď, ktorá aj tak nebude smerodajná. Každé telo je iné a môže sa v ňom udiať čokoľvek. Najistejšie bude ak sa dáš vyšetriť
Dobrý večer, mám podobný problém. Bola som aj u lekára, ale ten povedal, že to mám len z preťaženia. Ako ste dopadla ?
Keď ani na tých lekárov sa nedá spoľahnúť. Viete,čo mi povedala moja obvodná,keď som po piatykrát prišla k nej,že mi nie je dobre a stále sa cítim unavená: " Vygooglite si,čo vám je." Preto sa chcem opýtať,ako ste poriesili s bolesťou pod rebrom. Ja mám skôr taký pocit tlaku,akoby mi niečo vadilo a tiahne sa mi až ku krížom. Preto sa chcem spýtať,či to môže byť chrbtica?
Ahoj, čo bolo nakoniec problém? Lebo mam úplne ale ze úplne rovnaký problém. Keď ležím na chrbte, tak pod ľavým rebrom mam pocit, akoby tam "niečo chýbalo". Proste také divné.
@bapsi123 Ahoj! Viem že je to už stará diskusia... Ale chcem sa spýtať, či sa podarilo niečo zistiť. Mne akoby pri dotyku pod ľavým rebrom niečo preskakuje, puká, akoby chrupavka. Obvodný ma odbil s tým, že tam nič nemôže byť, jedine sval. Sono brucha ok, krv ok.
@veronika3006 Ahoj. Myslím, že mám podobný problém. Tiež mi akoby pri dotyku niečo preskakuje pod ľavým rebrom. Podarilo sa vám zistiť o čo ide? Pretrváva to stále? Ďakujem.
@luci219 Ahoj zistili ti v čom bol problém?
jeziskove huslicky....... 🙄