Ahojte pottrbujem poradit uz vise 4 mesiace mavam problemi ako keby ked rozmyslam nad niecim tak ma boli hlava pocit plnej hlavy tasko sa mi aj prehlta a tazko dýcha citim sa zmeteny berem aj neurol lebo bez toho by som to asi nedal neurol mi to trochu utíši citim aj nonstop onavu a cudne sa mi vidi depresia to asi neni lebo neman uskosti ani nic podobne len mi to uz vadi a neviem si rady chcem normalne fungovat a chodit do prace 🙄
@dadka1997 nad pracou nad tym ze co to moze biť a ako sa toho zbavim je to 4 mesiace a nechcem zit uz tak
Psicholok je psychiater to je to iste alebo ???
@martinzasky tak menej treba rozmýšlať, a ako robiš pracu ? Možno treba zvážiť, ci pracu ktoru robiš je v poriadku, aj to riadne vyčerpáva a potom sa citiš tak ako sa citiš a tym si sposobuješ problémy... ja som si zažila svoje, poznám to... treba si myseľ zamestnať niečim iným, najst nejaky koníček..
Ale hlavne treba nájsť pokoj a kľud, asi si aj dosť labilny človek a berieš si vsetko moc k srdcu ...
PSYCHOLÓG! nie je psychiater, je to ako terapeut, nepredpisuje lieky, ale načúva tvojmu srdcu, vníma ťa, a počúva, poradí, nasmeruje ťa na správnu cestu v zivote, vie ti byť oporou.
@dadka1997 ale nemam uskosti len sa zle citim fizicky aj psychicky krutenie hlavy bolest hlavy neschopnosť si spomenut na veci je to ako kebt som bol uplne mimo
@martinzasky no ale depresia to je treba navstivit psychologa, už len tá hrča v krku je príznak úzkosti a nad čim rozmyšlaš? Je nieco co ta trapi ? Treba to dat zo seba von