Divné znamienko na chrbte

19. mar 2022

Ahojte, dnes som si nasla na chrbte taketo znamienko… neviem ako dlho ho mam predtym som si to velmi nevsimala, ale je mierne vypukle nie je az tak ohranicene.. nemam v rodine melanom ani nic take a mam 25 rokov.. vyzera nebzpecne? Ku koznej pojdem len som v hroznom strese ci to nevyzera ako rakovina koze a ci nebudem potrebovat chemoterapiu resp aky by bol postup ci iba odstranenie…cely den neviem prestat na to mysliet.. dakujem za odpovede 🙂

michaelam2
19. mar 2022

No nato ti odpovie len lekar..mne teraz jedno vyberali a nemaju stale vysledky tak som tiez v strese

valdovalda
19. mar 2022

Nevyzera to ako klasicke znamienko, mas to take tvrdsie? Ja mam take dve a spravi sa to, ked je v tele nejaky zapal ale uz to nezmizne a nie je potrebne to odstranit

autor
19. mar 2022

@valdovalda mala som pred mesiacom pomerne dlhy covid a doteraz mam nejake nasledky ako je unava :( myslis ze by to mohlo byt z toho?

autor
19. mar 2022

A tazko povedat skor take jak uzlina makksie.. neviem fakt co to moze byt

zmrzlinka2021
19. mar 2022

Zatiaľ pre mňa vyzerá ok, ale aj znamienko od narodenia sa môže zvrhnúť. Navstiv kožnú

valdovalda
19. mar 2022

Neviem aky cas prejde od zapalu v tele az pokym sa z toho spravi "znamienko" je to mozne, ze je to zo zapalu po covide, ale aj nemusi. Kazdopadne to treba dat pozriet. Ja som mala podozrenie na melanom a vybrali mi to o 5 minut 12, tak mam respekt, ale toto, co mas ty nie je typ zmamienka, ktore ma nabeh byt zhubne

autor
19. mar 2022

@valdovalda to ma mrzi :( a uz si v poriadku? Musela si byt aj ozarovana alebo tak ci len chirurgicky vybrali a bol pokoj?

valdovalda
19. mar 2022

Vybrali to vcas, ale znamienko malo tendenciu stat sa zhubnym

jjanulienka
19. mar 2022

Ja mám take na ruke, bola som u kožného nech mi pozrie znamienko a on že to nieje znamienko 😅
Ja som tam mala predtým nejaký pupak a on že ten zápal v nom vtiahol pigment do seba🤷🏽‍♀️

autor
19. mar 2022

@jjanulienka toto by mi ani nebolo napadlo..ale moze byt dakujem za odpoved no urcite hned v pondelok riesim kozneho🙂

chestnut
19. mar 2022

Nemoze to byt len seboroicka keratoza?

sparrows
19. mar 2022

Ja mám niečo podobné na ramene, je to červené, skôr ako taký pupák

jjanulienka
20. mar 2022

Vyzera to podľa mna podobne, podľa mna to bude ono. Nemala si tam niečo predtým ako sa ti toto urobilo?

autor
20. mar 2022

@jjanulienka ako moze byt, neviem nesledovala som sa tak ale moze byt ze to bol pupak