Ahojte, dnes som spozorovala divne skvrny na tele, najprv na stehne, teraz na dekolte. Popisala by som to ako miniaturne modrinky fialovo bordovej farby, v tvare vyrazok ale niesu to vyrazky, to viem na 100%, ani ekzem. Nieje to suche, su to len taketo flaky akoby minimodrinky, stretli ste sa s niecim takym? Prikladam fotku. A nie nemozu to byt ani znamienka, tych mam velmi malo a toto je celkom nahusto aj na stehne aj na dekolte zatial. Plus nejedla som ani nejake ovocie, nemam lieky ani alergie...nejake tipy prosim?
@danielahamar no dnes rano som tiez nasla najblizsie k tomu petechie, no okrem toho ze mam zapalenu uzlinu a boli ma hrdlo mi nic nieje, a tam v clanku pisali ze to moze byt aj priznak horsich ochoreni, tak neviem co teraz s tym robit.
@jankajanka13 nebol covid? Petechie a uzliny sú aj postcovidove. Ak sa vyskytnú petechie, zvykne mudr zobrať krv, lebo vtedy sa odporúča mat ascorutin, či jak sa to pise
@danielahamar nie nie, ten som mala naposledy pred rokom, no uvidim ci do pondelka nezmiznu, dakujem za odpovede
Petechie?