Divné škvrny na tele

jankajanka13
2. mar 2023

Ahojte, dnes som spozorovala divne skvrny na tele, najprv na stehne, teraz na dekolte. Popisala by som to ako miniaturne modrinky fialovo bordovej farby, v tvare vyrazok ale niesu to vyrazky, to viem na 100%, ani ekzem. Nieje to suche, su to len taketo flaky akoby minimodrinky, stretli ste sa s niecim takym? Prikladam fotku. A nie nemozu to byt ani znamienka, tych mam velmi malo a toto je celkom nahusto aj na stehne aj na dekolte zatial. Plus nejedla som ani nejake ovocie, nemam lieky ani alergie...nejake tipy prosim?

danielahamar
3. mar 2023

Petechie?

jankajanka13
autor
3. mar 2023

@danielahamar no dnes rano som tiez nasla najblizsie k tomu petechie, no okrem toho ze mam zapalenu uzlinu a boli ma hrdlo mi nic nieje, a tam v clanku pisali ze to moze byt aj priznak horsich ochoreni, tak neviem co teraz s tym robit.

danielahamar
3. mar 2023

@jankajanka13 nebol covid? Petechie a uzliny sú aj postcovidove. Ak sa vyskytnú petechie, zvykne mudr zobrať krv, lebo vtedy sa odporúča mat ascorutin, či jak sa to pise

jankajanka13
autor
3. mar 2023

@danielahamar nie nie, ten som mala naposledy pred rokom, no uvidim ci do pondelka nezmiznu, dakujem za odpovede