Dobry večer. Mala niektorá z vás dva mesiace po porode divne pocity na hrudi? Doteraz som to neriešila lebo intenzita bola cca 3x za týždeň. Teraz to mávam aj 3x denne. Z ničoho nič mi príde zle, pocity na vracanie a tlaky na hrudi ako keby som mala položené niečo ťažké na sebe.
@dzulli1980 doteraz mi nikdy nič nebolo, až po porode….
Začínajúca astma, chrbtica (podľa toho pocitu na zvracanie by som povedala, že krčná), môže to byť hocičo ... no s pôrodom by som to určite nespájala.
Okamžite by som šla k lekárovi aby si nemala emboliu poporodnu ale isto chod pre istotu
@cherry8888 nie som odborník, ale 2 mesiace po pôrode? Navyše v nemocnici pichajú fraxiparin každý deň
Toto by som už s pôrodom nespájala
@pribinak áno do pol roka po pôrode si predstav.☝️...takže radšej nech ide lebo to čo píše je dosť divné i bez pôrodu..🙅lebo skôr sa mi tu zadáte múdrejší ako doktori a iba to banalizujete veď áno z cudzieho krv netečie......už pár chytraní som zažila v jednej situácii a nebyť môjho vzburcovania ísť k lekárovi tak by to pravdepodobne skončilo veľmi tragicky....
@cherry8888 máš nervový záchvat či čo? Kde píšem aby nešla k doktorovi? Alebo bagatelizujem jej problém?
Sa ukludni
@pribinak dvíha má zo stoličky vždy keď človek číta tie laické kktiny po internete ktoré môžu byť fatalne
@cherry8888 ok, máš nervový záchvat, tak vypni internet, daj si niečo na ukľudnenie a chod spat
@pribinak veď hej ty poradie kktiny a druhý nech aj skape veď a čo ...hlavne že ty sa tu hráš na mudrlantku
@cherry8888 zlatko zavolám ti sanitku? Daj adresu pichnu ti niečo na ukľudnenie
@pribinak keď ti povie tvoja mater že má tlaky na hrudi som zvedavá čo by si jej poradila.....či to isté čo tu cudziemu na nete...že asi krčna chrbtica a daj si čaj to prejde
@pribinak ty nemusíš nikoho nikde posielať stačí keď sa zamyslis nad svojou ľahostajnosťou ....
@cherry8888 Podľa štýlu Tvojho vyjadrovania by som o tom, kto je tupý ešte raz porozmýšľala ... tiež som mala tlaky na hrudi, no žiadna embólia sa nekonala, predstav si, zistili mi astmu ... hoops.
Fraxiparine nepichajú automaticky, len keď tam je indikácia. Autorka píše, že doteraz to neriešila, lebo frekvencia bola cca 3x do týždňa, ale pochopila som to tak, že to začalo od pôrodu. No posledné dni sa tá frekvencia zvýšila. Určite by som to riešila s lekárom, môže to mať nejaký súvis s pôrodom.
Sama sebe robíš reklamu ... mne príde dosť úbohá ... ale proti gustu žiadny dišputát.
@cherry8888
@lalala94 presne tak veď to chce zdravý rozum......
@cherry8888 Už som Ťa nahlásila, choď robiť "odborné posudky" niekde inde.
@dzulli1980 mám sa teraz rozplakať ja sa nemam za čo hanbiť hlavne že utrpelo tvoje ego ale to že pani tu niečo riešila dosť vážne si už zabudla.....
@dzulli1980 aj ja som ťa nahlásila 🤣 takze pozor !!!!
@cherry8888 Moje odpovede sú pokojné, bez vulgarizmov, bez agresie ... seba porieš, očividne máš nejaký psychický problém, vyhľadať pomoc nie je hanba.
@dzulli1980 a neskač nič zle sa ti nerobí ☝️👌🤣
Preboha to čo je za debata 😅 žijeme v 21. storočí, keď sa necítime úplne ok, ideme k doktorovi a nie do lesa zbierať zázračne bobule 😂 autorka chod určite k doktorovi, nie je to normálne..
Vôbec neskáčem, som absolútne pokojná ... zaujímalo by ma, čo Ti takáto agresívna forma komunikácie prináša ... riešiš si tým nejaký komplex, nejaký blok, nejakú boľačku z minulosti?
@cherry8888
Autorka urcite to nie je normalny stav, chod sa sat vysetrit.
A prečo si myslíš, že to súvisí s pôrodom?